Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Avent vagy Tommee Tippee?...

Avent vagy Tommee Tippee? Melyikre szavazol?

Figyelt kérdés
Minden érdekel. Cumisüveg, cumi, mellszívó, mikrós sterilizáló.
2015. aug. 22. 19:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Csak az aventet próbáltam,de maximálisan elégedett voltam.
2015. aug. 22. 20:39
 2/10 anonim ***** válasza:
bimbivedobol csak Medela. cumisuvegbol inkabb Avent. mellszivobol csak Medelat probaltam meg Aventet. ott inkabb Avent. cumibol mindegy szerintem..nekunk van Mam, Nuk, Avent - egyforman szereti mind. serilizalobol avent van, az jo féle.
2015. aug. 22. 20:43
 3/10 anonim ***** válasza:

Mam volt az első cumisüveg, de aventre váltottunk. Egyszerűbb tisztán tartani, nem kell döntögetni (mint a T.T-t), hol a lyuk, ahol a levegő áramlik vissza az üvegbe. Sterilizáló Avent volt, kaptuk, de elégedettek voltunk vele. Cicis dolgok (mellszívó stb) medela. :))

Mondjuk minden Baba más:) én hiába adtam bármilyen cumit, csak a mam kellett :)

2015. aug. 22. 20:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekünk a TT jobban bevált.
2015. aug. 22. 21:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Csak az Aventot próbáltam (cumisüveg, más termékükhöz nem volt szerencsém), nem szerettem. Most várom a másodikat, és egészen biztos, hogy Avent cumisüveget NEM veszek. A TT-n gondolkodom, szerintem kipróbáljuk most azt.
2015. aug. 22. 21:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Ja, cumiból meg igazából a márkát nem figyeltem sosem, csak a formája számított, csak ezt a formát szerette: [link]

Ez pont egy babynova, ilyen márkából sok volt, de mondom, nem kimondottan márkára mentem rá, csak formára ilyen legyen, az jó volt. Gondolom, ha elsőre másmilyent kapott volna, akkor azt szokja meg, és akkor olyanra kellett volna vadásznom :)

2015. aug. 22. 21:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Mellszívóból szuper az Avent, és kompatibilis az összes cumisüveggel, én nagyon szeretem. Cumink van legalább ötféle, egyik sem érdekli. Sterilizálónk nincs, szerintem felesleges, én főzőcskézek.
2015. aug. 22. 22:22
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekünk mindenünk Aventes,ajàndékba kaptam.De meg vagyok vele elégedve.Cumisüvegből először a soma szett volt.Nem volt vele gondunk.Mellszívójukat is szerettem

Első körben kézi volt,nem volt vele gond,de tejleadó voltam és nem bírta a kezezem a napi 8-10 fejést,így vettem elektromosat.Ahhoz járt egy cumisüveg,de az új naturally fajta.Egyszer adtam belőle inni a lánynak,és utána nem tetszett a másik neki.Így vettünk abból egy szettet.Jól szuperál.Cumiból is avent van.Szereti.

2015. aug. 23. 08:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Egy biztos: mellszívóból NE vegyél Tommee Tippee-t. Csak szenvedek vele, annyi tejem van, mint egy tejcsárdának, ez a f*s meg annyira gyenge, hogy az elejét kiszívja (ami amúgy kifolyik magától is, csak a mellszívó meggyorsítja), onnantól viszont semmi nem jön, pedig rengeteg van még benne, tudom, mert kézzel szoktam kifejni, ami meg rohadt sokáig tart. Már rendeltem egy Aventet, alig várom, hogy megérkezzen, mert ez katasztrófa.

Cumisüvegből nekünk van mindkettő, mindkettőt elfogadja a lányom (teát kap belőle, anyatejet kb. kétszer kapott üvegből, mikor épp nem voltunk itthon és meg kellett etetni). A Tommee Tippee-t először nem akarta elfogadni, az Aventet igen. Mostanra viszont elfogadja a TT-t is, mindegy melyiket adom neki.

Cumiból Avent nincs, a TT tetszik neki.

Mikrós sterilizáló: MÉRD LE A MIKRÓDAT! Komolyan, mert én pl. úgy jártam, hogy az Avent sterilizálót megvettem, és nem fér bele a mikrómba. Azt hittem, agyvérzést kapok. Amúgy ez az szerintem, amiből kb. mindegy, milyet veszel, az összes ugyanazt tudja: egy műanyag doboz, beleöntesz x mennyiségű vizet, belepakolsz, és y időre berakod a mikróba. Mindegyik így működik, tökmindegy milyen márka, ebből szerintem nincs jobb vagy rosszabb, max. az egyikbe több fér, a másikba kevesebb. (Bár ehhez a fantasztikus TT mellszívóhoz volt egy sterilizáló doboz. Nem illeszkedik rendesen a teteje, no comment...).

Összességében nekem szimpatikusabb volt eleinte a TT, de rohadt nagy csalódás volt a termékei többsége, ezerszer inkább Avent (bár ott kicsit kiakasztott a sterilizáló mérete :D)

2015. aug. 23. 10:31
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Aventet rendeltem!👍
2015. aug. 23. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!