Melyikre szavazol? McDonald's, Burger King, KFC vagy Főzelékfaló?
Hentes.
Házi készítésű kolbász, friss kenyér, mustár, ásványvíz.
Aztán 500 forintból JÓL LAKOK!
elso: e nagyon joo :DDDD
amugy kfc.
meki mukaja
burgerking leesik a kaja vissza rakjak mintha misem tortent volna,fozelekfalo is jo,
fozelek es kfc :D
McDonald's, Burger King és a KFC.
Főzelékfalóban még nem jártam!
Ezek kozul nalam magasan a McDonalds a nyertes. Kedvencem a sajtburger, a mcnuggets, a kis krumpli es a vanilias shake.:)
A Burger es a Kfc nem az en izlesem, a Fozelekfalorol pedig a menza jut eszembe.:)
A meki a legjobb egyértelműen. Gyakorlatilag minden jó amit csinálnak. A burgert megeszem, de nem az igazi. Hiába a whopper meg minden, finom, finom, de nem az igazi. KFC-t nem szeretem. Hamár rántott csirkét akarok enni, készítettetek anyámmal, és akkor az finom. És senki ne higgye, hogy a KFC egészségesebb, mint a másik kettő, csak azért mert a húsban bennevan a csont.. De mivel nem akarok elhízni, ezért nem szoktam ilyen helyeken ebédelni.
A főzelékfalóban még nem ettem, de nem hangzik túl jól.. Nem vagyok nagy főzelékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!