Az lehetséges, hogy a gyerek egy hajszálnyit sem hasonlít az apjára?
Neked van valami közöd hozzájuk? Csak úgy kérdezem.
3 gyerekemből kettőről senki meg nem mondaná, hogy én szültem őket. Egy picit sem hasonlít se a fiam, se a lányom rám. Semmit.
Lehetséges. Egyik ismerősünket is ezzel szokták húzni, a gyerek világos bőrű, vörös hajú, biztos, hogy a barna hajú apjától van, az anyjának is barna haja van, a gyerek egyikre sem hasonlít. Valamelyik felmenő vonásai bukkanhattak fel benne.
Ha az apa, anya és a gyerek vércsoportját tudod, abból lehetne valamennyire következtetni, de az sem biztos módszer. Illetve a szemszínt lehet még megnézni, de ahhoz tudni kell a szülők, és az összes nagyszülő szemszínét.
Gondolom, ha ennyire érdekel, akkor közvetlen családtag lehetsz, így nem okozhat problémát ezeknek az ismerete.
Lehetséges. Én egyik gyerekemben sem igazán fedezem fel magunkat. Pedig én biztos vagyok a származásukat illetően.
A két gyerekem sem igazán egyforma. A kislányom barna hajú, a kisfiam szőke. Sok generációra visszamenőleg örökölnek a gyerekek géneket. Lásd mindkét szülő fehér, a baba csokibb. Volt már rá példa. Akkor mit mondanál?
Minden lehetséges. Az is, hogy egyáltalán nem hasonlít az apjára, meg az is, hogy nem a pasitól van.
Szerintem egyhamar nem derül ki melyik eset áll fenn.
Amúgy milyen furcsa megjegyzéseket tett az anyja? Végül is ő az aki a legtöbbet tudná mondani erről...
Bármi lehetséges. Önmagában az, hogy nem hasonlít az apára, nem zárja ki az apaságát.
Anyukám mesélt egy történetet, még a 80-as években történt a munkatársnőjével. Gyerekük született a férjével, és bár mindketten fehér bőrüek voltak, a kicsi félvér lett. Egyből ki is akadt a férj, hogy az asszony megcsalta, és be is adta a válást. Hiába bizonygatta a nő, hogy nem volt senki mással, a látszat ellene volt, akkoriban még em volt dns teszt se. Aztán a nő csak nem nyugodott bele, és családfakutatót fogadott, aki kiderítette, hogy a férj felmenői között volt néger. És ugye több generáción keresztül lehet örökölni, szóval nagyon is lehetséges, hogy tényleg ő az apa.
Úgyhogy csak a hasonlóság alapján nem lehet ítélkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!