Mit gondoltok a Lupe, Berenisz, Karméla, Lulu és Rozália nevekről?
Figyelt kérdés
2015. aug. 19. 20:52
1/13 anonim válasza:
A Rozália az egyetlen elfogadható közülük (bár nekem az sem tetszik), a többi valami borzalom.
2/13 anonim válasza:
Az első két név olvasása közben azt hittem egy babakocsi márkáról kérdezel:D. Elnézést, tudom izlésről nem lehez vitatkozni, de NE MÁR...
3/13 anonim válasza:
Azt gondolom hogy nevetséges nevek.
4/13 anonim válasza:
Én is azt hittem hogy babakocsi márkák :)))) Viccesek...
5/13 anonim válasza:
A Lupe-ről brazil szappanopera szereplőre gondoltam hirtelen, a Lulu kutya, macskanév, a Berenisz, Karméla nem, a Rozália szerintem is az egyetlen elfogadható, de nem adnám.
Neked ezek tényleg tetszenek, vagy csak "hergelni" akarod egy kicsit a gyakorit? :)
6/13 anonim válasza:
Nekem mondjuk a Lulu mindig is tetszett :) De nem adnám a gyerekemnek, csak szerintem jól hangzik. De a többi... Mondjuk egyiket sem adnám.
7/13 anonim válasza:
Én is babakocsimárkának hittem. Borzasztóak mind.
8/13 anonim válasza:
Netán valami Spanyol esetleg dél-amerikai a férjed? :) Mert akkor még esetleg megérteném ezeket a neveket, egyébként egy magyar gyereknek szerintem elég borzalmasak - kivéve a Rozáliát és a Lulut, ez utóbbi szimplán csak fura. :) A másik három rettenetesen idegen hangzású...
9/13 anonim válasza:
Ismerősöm kutyája Lulu....Ne szúrj ki a gyerekkel, adj egy kicsit hagyományosabb nevét neki.
10/13 anonim válasza:
Na ezek közül tényleg csak a rozália az egyetlen normális név .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!