"Fiam, tudjuk fizetni az egyetemedet, de sajnos kistestvérre már nem telik." Én a két gyereket választanám, ha egyébként két gyerekre vágynék és úgy is jutna a legfontosabbakra.
2015. aug. 18. 11:05
12/23 anonim válasza:
"Fiam, sajnos nem tanulhatsz tovább, bármennyire is szeretnél, na de van testvéred, úgyhogy örülj annak."
Na nem. 1 gyerek és anyagi biztonság.
2015. aug. 18. 11:16
13/23 A kérdező kommentje:
11,12 na igen :-) bár mi a családit tesszük el tanulásra,bízom benne elég lesz. hát egy ügyvédre,tanárra elég lenne,orvosra már nem mondjuk
2015. aug. 18. 11:18
14/23 anonim válasza:
Egy gyereket.
2015. aug. 18. 11:19
15/23 anonim válasza:
Kettővel, egyértelműen. És tennék azért, hogy idővel ugyanannyi jusson kettőre, mint most egyre. Ahogy teszek is :-)
2015. aug. 18. 11:21
16/23 anonim válasza:
Kettővel. Soha nem szerettem volna egy gyerekes lenni.
3 van:)
2015. aug. 18. 13:11
17/23 anonim válasza:
Férjemék négyen vannak testvérek, elég nagy szegénységben éltek, a kaját is csak a nagy kert miatt tudták megoldani, gimis korában pedig csak akkor tudott nyaralni menni ha előtte diákmunkával összegyűjtötte rá a pénzt. Mégis mind a négyen lediplomáztak, saját erőből, munka mellett, férjem most mérnök, egyik testvére egyetemen tanít. Én nem attól tenném függővé a gyerekeim számát, hogy pontosan mennyit tudok félretenni (de természetesen félreteszek amennyit csak tudok).
2015. aug. 18. 13:51
18/23 anonim válasza:
KETTŐVEL!
2015. aug. 18. 14:28
19/23 anonim válasza:
Egy.
Nekem is egy gyerekre van energiám, a kettő tönkretenne.
Egynél pl. nem kell lelkiismeret furdallással venni dolgokat, hogy ne jusson a másiknak is ugyanennyi.
Plusz ha nagyobb, akkor taníttatni, majd elindítani az életbe könnyebb 1-et, főleg, ha más most "lemondásokkal" járna még egy gyerek bevállalása. Olyan baromság ez a "kell a testvér" duma, mindenáron.
2015. aug. 18. 15:55
20/23 anonim válasza:
Mi 3-an voltunk, segítettek tanulni a szüleim de kaptunk ösztöndíjat, van diákhitel lehetőség (mar visszafizettem) viszont a tesomek mindig a legjobb barátaim voltak, most egy idősek a gyerekeink, szinte Tesok.
Lányomnak nemsokara megszületik a tesoja, nem élünk rosszul de nyilván nehezebb lesz kettővel. Ezért nala is koran 8 honapos korába visszamegyek főállásba a mellékállásomat meg viszem végig.
Nekem nehezebb lesz de oket nem akarom megfosztani a tesotol, bar az is igaz nalunk nagyon szeretne a lanyom , mar nagyon varja 😊
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!