Ti egy gyerekkel élnétek jól, vagy inkább kettővel szerényebben?
én kettővel.
nem fosztanám meg a testvértől.
2-es
pl. hogy kettővel nullán vagy majdnem nullán hó végére,egynél meg félre lehetne tenni. kettővel megnézve mire mennyit költesz,kiszámolva bár azért nem forintra,egynél meg nem kéne úgy nézni több mindenre jutna.ahogy számoltam,kb 20 plussz lenne ha összeírok minden költséget.(kicsinek pelus,nagynak ovi,különóra stb) nyáron mikor több a munka a férjemnek,akkor több maradna,télen viszont csak annyi ami azért könnyen elmegy bármi van. szóval félre tenni nemigen tudnánk,de megélnénk. kiváncsi vagyok,ki mit nézne ilyenkor,ezért tettem fel a kérdést
6-os
nem is a babaholmik miatt,persze nem veszem már meg a fél bababoltot mint az elsőnél tényleg sok felesleges dolgot sóznak az emberre,inkább az ovis-sulis korszak ami többe kerül arra gondolok jobban
2 vagyok.
Értem most már mire gondolsz. Akkor csak 1 et vállalnék.
1-et.
Én is egyre vagyok kalibrálva, de az anyagi szempontokat is figyelembe vettük, amikor úgy döntöttünk, nem lesz tesó.
Nem akarok spórolni meg számolgatni. Most bármikor bármire költhetek. Szerintem az anyagi biztonság nagyon nyugodttá, kiegyensúlyozottá teszi az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!