Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki a hibás, felelőtlen a...

Ki a hibás, felelőtlen a veszélyeztetet terhesség során a félrelépésnél?

Figyelt kérdés
A terhes nő lépett félre, azért mert az orvos eltiltotta a szextől. Azzal magyarázta hogy ő nem tudott szex nélkül lenni, nőnek akarta érezni magát. Ehez jól jött egy férfi barátja, akivel sokat netezet pihenés közben. A magzatnak nem lett baja, de gondolom az orvos nem hiába tiltja. Hogyan lehet ezen túllépni?
2015. aug. 17. 18:38
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező én vagyok aki véd téged,de az azért érdekelne,hogy hàny hetes terhes vagy,és nem féltetted a babàt?
2015. aug. 17. 19:31
 32/45 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező! Űgy látom nagyon affelé hajlasz, hogy elnézed neki. Azért jól gondold át. Ha veszélyeztetett terhesként megtette, akkor megtette volna amúgy is. Lehet, hogy nem most, de előbb utóbb megtörtént volna.
2015. aug. 17. 19:34
 33/45 A kérdező kommentje:
Te aztán tudod miért? Még szerencse, hogy tisztában vagy más férfiak agyi képességeivel. Képzeld, a férfiak is ragaszkodhatnak a családhoz, gyerekükhöz. Jól meg kell gondolni, hogy mit tesz egy férfi, mert ott lesz a gyerek. Egy nő a férfi ellen tudja hangolni a gyereket például, mert nála marad, és az apa kimarad a kicsi életéből.
2015. aug. 17. 19:35
 34/45 anonim ***** válasza:
66%
70%-os! Szerintem kicsit félre értetted. A kérdező nem a terhes nő, hanem a megcsalt apuka.
2015. aug. 17. 19:36
 35/45 A kérdező kommentje:
Tudom, de azért nem egyszerű helyzet mert ott lesz a gyerek. Szakítás esetén a gyerek életében nem lehet úgy részt venni.
2015. aug. 17. 19:37
 36/45 anonim ***** válasza:
haverodnak adtál egy két pofont azért ha már az asszonyt répázta?
2015. aug. 17. 19:38
 37/45 anonim ***** válasza:
Igen, ez a hátul ütője a dolognak, hogy akkor a gyerek életében valószínűleg nem tudsz úgy szerepet vállalni, mint szeretted volna. Viszont egy rossz párkapcsolatra sem lehet családot építeni.
2015. aug. 17. 19:39
 38/45 anonim ***** válasza:
40%

"A család szerint meg kellene bocsátani, de ez nagyon nehéz."

Milyen család szerint, ti mindenkit beavattok az intim dolgaitokba? Te vagy a megcsalt férj? Mit szeretnél hallani? Számít, hogy ki a hibás, tényleg, ennyire nem látod, mi most a fontos?

Te is tudod, hogy most egy kisbabát vártok. Együtt, mert a tiétek. Mit számít bárki más véleménye ebben a helyzetben, akár a miénk is? Nem hiszem egyébként, hogy egy tökéletes kapcsolatban ilyen megtörténik, nyilván más is volt ott. De nagyon sokan együtt élnek ilyen múltbeli események árnyékával és jól megvannak. Ha te nem tudsz megbocsájtani, akkor ne tedd, el kell dönteni, mi a fontos. (Az már egy másik dolog, hogy szerinte nő egy felelőtlen buta liba, de te így szereted ugyebár.)

2015. aug. 17. 19:39
 39/45 anonim ***** válasza:
55%
16-os! Idetartozhat. Más szeretne de nics, ez meg elkurja ha már van. Nekem van gyetekem, nem azért írtam csezd meg!
2015. aug. 17. 19:44
 40/45 A kérdező kommentje:
A gyerek a legfontosabb, ezért kérdeztem, hogy ilyen helyzetben mi a jó megoldás? Ha egy apa szeretné nevelni, foglalkozni a gyerekével.
2015. aug. 17. 19:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!