2/10 anonim válasza:
Mivel már saját ízlésvilága van, így olyat amilyet szeretne. Nekem édes mindegy, hogy nike vagy puma vagy tisza cipő. Csak ne legyen 100 ezres ára, és viselje. Ne azért vegyem meg, hogy utána évekig a szekrényben porosodjon.
4/10 anonim válasza:
Decatlonost,nehéz szétrugni az orrát.
5/10 anonim válasza:
Tavaly Richter volt. Megnézem majd a kínálatot most es akkor választok.
6/10 anonim válasza:
Tavaly Asso volt, az nagyon bejött, idén Decathlon saját márkás.
8/10 Lencsibaba0121 válasza:
Két éves kislányomnak Quechua és Elephanten cipőket vettem eddig, ez ősszel sem lesz másképpen! :)
9/10 anonim válasza:
Én is a Decathlonosra esküszöm.
Azért is szeretem,mert ha az egyik méretet kinövik,a következőből is biztos van ugyanolyan :)
10/10 anonim válasza:
Salus (szupinált) vagy elephanten vagy a CCC-ben van a jobb minőségű, bőrből készült márkája (talán lasoczky kids a neve, egy maci a jele)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!