Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mért verik egyes szülők a...

Mért verik egyes szülők a mellüket hogy ő/ők felneveltek egy vagy több gyereket?

Figyelt kérdés

Sokszoros ezt a gyerekük "fejéhez is vágva".

Abba nem gondolnak bele hogy őket is felnevelte valaki?Jobb esetben az édes szüleik.

Az meg már másodlagos dolog hogy ők a szülők vállalták a gyereket ez az ő döntésük volt nem pedig valami kötelező kényszer mint valami háború idején a kötelező bevonulás.

2015. aug. 16. 13:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyilván büszkék arra, hogy szülők. Sokan még a házasságra is alkalmatlanok.
2015. aug. 16. 13:32
 2/4 A kérdező kommentje:

ÉS???

Attól még nem kell szembehányni a saját gyerekükre.

Őket ugyanúgy felnevelték és több millióan ugyanúgy felneveltek gyerekeket.

2015. aug. 16. 13:39
 3/4 anonim ***** válasza:
39%
Majd ha szülő leszel megtudod, addig úgysem fogod megérteni.
2015. aug. 16. 14:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Én szülő vagyok de én sem értem.

Vannak ezerszer nehezebb dolgok az életben, nehéz egy gyereket felnevelni normálisan,sok lemondással jár, de sokaknak még 8 osztállyal is sikerül. Ráadásul ez egy olyan dolog amit ő választ és értelmes emberről feltételezzük hogy csak annyi gyereket vállal amennyit bír, tehát nem megy bele tönkre.

Nekem volt egy súlyos betegségem, majd meghaltam, azt túlélni szerintem sokkal nagyobb dolog volt, mert semmi pozitív nem volt benne, mint a gyereknevelésben. A gyereknevelésben hozott áldozat a gyerek szeretetében lelt öröm által kamatostul visszafizetődik.

A másik dolog meg lehet,h felnevelték, mert minden gyerek felnő egyszer, na de hogy?! Ha 18 éven keresztül ütötte/verte, éheztette és megalázta arra nem kéne a mellét vernie a szülőnek.

2015. aug. 16. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!