Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért "verik a mellüket"...

Miért "verik a mellüket" azok, akiknek rögtön az első 1-2 hónapban sikerül teherbeesniük?

Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg az embereken, ha terhesek egyből hozzáfűzik, hogy "És rögtön sikerült!" vagy "azonnal összehoztuk". Kit érdekel, hogy mennyi ideig ágytornáztak? Nem? :)
2010. nov. 17. 11:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
jól van na ,csak boldogok:) Nem csak panaszkodni kell mindig:):):)
2010. nov. 17. 11:40
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én azt szoktam mondani, hogy mázlisták vagyunk, ez is baj? Miután egy betegség miatt kb 3 évbe telt volna, míg összejön. Egyébként meg csak annak mondom, aki tudja, hogy milyen betegségem van és ennek fényében fűzöm hozzá esetleg, hogy micsoda mázlink van.
2010. nov. 17. 11:44
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én csak akkor tapasztalom ezeket, amikor a kérdező úgy teszi fel a kérdést, hogy kinél-mikor jött össze a baba. (mi x éve próbálkozunk, nálunk elsőre stb) Vagy amikor egy válaszoló írja, hogy pl: "nem tudjuk miért nem jön össze a tesó, hiszen az első rögtön sikerült".
2010. nov. 17. 11:46
 4/15 eszo ***** válasza:
100%

egyetértek az eddigi válaszokkal..

szerintem vmit rosszul láttál kedves Kérdező..

én nem találkoztam még itt olyannak, aki ezzel verte a mellét, ahogy fogalmaztad..

2010. nov. 17. 11:55
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy mellverés, egyszerűen boldogság, maga a csoda, hogy egyből sikerül.

Ez a legcsodálatosabb érzés, hogy az ember ennyire termékeny, persze, hogy örül. De nem hiszem, hogy mást ezért lenéznének, hogy nekik tovább kell próbálkozniuk.

Ez olyasmi, mint lottó 5-ösön nyerni.

2010. nov. 17. 11:57
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Húú, Kedves Kérdező, te most egy hullámvölgynek a völgy szakaszában vagy? Nagyon megkeseredetten tetted fel a kérdésed!! Régóta próbálkoztok?
2010. nov. 17. 12:01
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi a férjemmel egy hosszantartó betegségem miatt csak 33 éves koromban kezdtünk el babával próbálkozni amikor teljesen meggyógyultam, és azonnal összejött egy próbálkozásra.Ez számomra maga volt a csoda, és egyáltalán nem verem a mellem, csak örülök, hogy ilyen hamar összejött, mert már elég sokat vártunk egyáltalán arra, hogy védekezsé nélkül nekikezdjünk egyáltalán a gyerekprojektnek.És én így álltam hozzá, hogy "Ugyis több évet kell várni mert 33 vagyok, erre csoda történt,azonnal összejött.:)))Most 36 vagyok és szeretnénk mégegy babát, hát nem tudom most is ilyen szerencsések leszünk e vagy lehet, hogy össze sem jön, de hát majd csak kiderül ha egyáltalán el kezdjük a tesóprojektet.
2010. nov. 17. 12:05
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Mióta próbálkoztok kérdező??? És hány éves vagy?És nem kell mindenkinek elhinni, hogy azonnal összejött a baba, mert van egy nagyon jó barátnőm akiknek 7-8 hónapra jött össze, de nekem mégis azt mondta, hogy azonnal összejött.Mert talán szégyelte, hogy nekünk rögtön összejött.Nem tudom miért mondta ezt, mert az anyukája aki rokonom, ő mást mondott, és miért is hazudna.
2010. nov. 17. 12:09
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a végeredmény a lényeg, és nem az, hogy mennyit kell várni, szóval a lényeg, hogy legyen baba, és aki türelmes az meg is érdemli.:)Sok szerencsét kívánok!
2010. nov. 17. 12:10
 10/15 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%
Ha neked nem akar összejönni a baba, és ezt az illető tudja, hát nyilván a legnagyobb tapintatlanság beledörgölni az arcodba, hogy bezzeg neki elsőre... de nyilván nem kürtölöd szét a világba, hogy neked nem jön össze a baba, így hát sokan nem tudhatják, és akik nem tudhatják, miért ne újságolhatják el neked boldogan, hogy összejött elsőre, hogy te is velük együtt örülhess. remélem, minél előbb sikerül teherbe esned.
2010. nov. 17. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!