Miért "verik a mellüket" azok, akiknek rögtön az első
1-2 hónapban sikerül teherbeesniük?
Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg az embereken, ha terhesek egyből hozzáfűzik, hogy "És rögtön sikerült!" vagy "azonnal összehoztuk". Kit érdekel, hogy mennyi ideig ágytornáztak? Nem? :)
Nem erre az oldalra gondolok, hanem a hétköznapokra. Egyébként nem vagyok megkeseredett, van egy 22 hónapos kisfiam, és egy 12 hetes magzatom. :)
Azért kérdeztem, mert a legjobb barátnőmnek még sajnos nem jött össze a baba, és a közös ismerőseink hangoztatják ezeket a dolgokat nagy bőszen. Egyébként meggyőztetek, lehet csak a boldogság...
2010. nov. 17. 12:39
12/15 anonim válasza:
Nekünk is elsőre jött össze a baba. Nagyon boldogok voltunk tőle, főleg azért mert a hülye orvosok azzal riogattak 15 éves korom óta, hogy természetes úton soha nem fogok teherbe esni. (Mivel 172 cm-hez 47 kg vagyok.) Szóval nagyon jól esett a "hirtelen siker", valamiféle elégtétel volt a sok "cseszegetés" után. De soha senkinek nem mondtam ezt, csak annak a pár embernek, akik rákérdeztek.
2010. nov. 17. 12:57
13/15 anonim válasza:
12.05 vagyok,még annyit szeretnék, hogy ha nem jön össze azonnal a kisfiam annak idején hanem mondjuk csak 3 évre, akkor sem tagadnám, hogy nem jön össze, hanem azt mondanám, hogy még eddig nem sikerült.Én nem tudom mi a szégyen abban ha nem sikerül elsőre, és abban sincs semmi rossz ha valakinek azonnal sikerül.A lényeg, hogy egyszer sikerüljön, és mindenki boldog anyukává váljon.Hisz nem vagyunk egyformák, így kinek előbb kinek utóbb sikerül.
2010. nov. 17. 13:13
14/15 anonim válasza:
Ha valaki már régebb óta vár babára, akkor érzékenyebb a füle az ilyenekre, bánthatják az ilyen "hozzáfűzések", mert titkon azért irígykedik. Ez tök természetes, ha nem rosszindulatú az illető. Amúgy meg másoknak csak egy információ, nem oszt, nem szoroz. Nekem fel sem tűnik, semmilyen jelentőséget nem tulajdonítok neki.
Mivel ti legjobb barátnők vagytok, nagyon együtt érzel vele, gondolom ezért hegyeződött ki a te füled is erre.
2010. nov. 17. 13:14
15/15 anonim válasza:
Nekünk is elsőre jött össze az első baba, de nemhogy nem vertem a mellem, hanem halálra ijedtem a + teszt láttán, még úgy is, hogy akartuk. Nekem hihetetlen volt, hogy azonnal sikerült, egyben ijesztő. Talán mások is hasonló okból jegyzik meg, hogy elsőre összejött, nem tudom. De szerintem nem dicsekvésből, hiszen ez nem valami érdem, amit kivívtak :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!