Mire verik annyira a mellüket a fajmagyarok, mikor gyakorlatilag minden ősünk osztrák, nincsen bennünk semmi ázsiai?
A kép felső részén a színmagyarázatnál látható hogy a belső-ázsiai/hun "Q" gén nálunk összesen max egy százalék. A finnugor gének pedig egyáltalán nincsenek meg.
Mi értelme az "ezeréves hun-magyar" rokonságtudatnak, ha mi ma pusztán azok leszármazottjai vagyunk akikre a honfoglaló magyarok rákényszerítették a nyelvüket mielőtt kihaltak?
Na és mi az az osztrák? Egy keveréknép, szláv, délszláv, magyar meg mindenféle akik németül beszélnek.
Már százszor leírták, hogy egy nemzethez tartozni nem faji kérdés ma már.
"Mi értelme az "ezeréves hun-magyar" rokonságtudatnak, ha mi ma pusztán azok leszármazottjai vagyunk akikre a honfoglaló magyarok rákényszerítették a nyelvüket mielőtt kihaltak?"
Mit ajánlasz helyette? Legyen osztrák vagy szláv rokonságtudatunk akkor?
"Mit ajánlasz helyette? Legyen osztrák vagy szláv rokonságtudatunk akkor?"
Ne legyen. Mivel a magyar a világ legősibb nyelve ne akarjunk már holmi korcsokhoz hasonlítani.
,,Mekkora náci a kedves kérdező.. miez fajelmélet, hogy a magyarok nem valódi nép, mert keveredett? Már megbocsáss, de az összes nép keveredett.."
1Nem én vagyok a náci.
2Nem azonos mértékben keveredett minden nép.
,,Hiába keveredett, még akkor is közel 300 ezer ősmagyar él az országban.
"
Ez hogy jött ki? Szerintem már mindenki megtanulhatta általános iskolában hogy tiszta magyarok nincsenek.
"tiszta magyarok nincsenek"
úristen.. miért? mert bemocskolták a vérüket azzal, hogy más nemzetiséggel házasodtak? megostorozni mindenkit!!!4544
Amúgy miazhogy kihaltak a honfoglaló magyarok? Egyszerűen házasodtak másokkal is, nem csak ősi magyarokkal.. a gyerek pedig magyar identitással nőtt fel.. és tudod ez a legfontosabb... hogy magyarnak vallja magát. A népszámlálás sem azt kérdezi, milyen származású vagy, hanem hogy minek vallod magad.
Ja és ha a magyarok házasodtak a szlávokkal, nem csak a magyarok "haltak ki" hanem a szlávok is..
"Szerintem már mindenki megtanulhatta általános iskolában hogy tiszta magyarok nincsenek."
És ezenközben azt is megtanulhattad volna, hogy más nemzetek sem "tiszták". Persze, nem azonos mértékű a keveredés és akkor mi van? Attól nem leszek teszem azt osztrák, hogy ezt most ismertetted velünk.
Akkor azt hogy magyarázzátok hogy az osztrákok vajmi kevés magyart olvasztottak be, ez inkább a magyarokra volt jellemző a dualizmus alatt? Pár évszázad alatt felfaltuk a falusi és városi betelepített németeket, nem csak a dualizmusban hanem a középkorban is. Magyarokat soha nem telepítettek ausztriába. Tehát ez a nagyfokú hasonlóság csak azzal magyarázható hogy ilyen sok osztrákot MI olvasztottunk be , nem pedig kölcsönösen keveredtünk velük.
Azt meg hogy valaki akkor magyar ha magyarok a génjei nem én mondom hanem a szélsőjobbosok. Abszurd hogy ezzel vádoltok engem, mikor a kérdés lényege hogy én "vádolom" őket ezzel.
Ha más nemzetek sem tiszták mi van az írekkel akok 80%-a és a lengyelekkel, finnekkel akik 60%-a egy ősapától származik?
Úgy tűnik mégsem vagyunk mind "attila unokái" ahogy Vona mondja, csak kb 1%-unk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!