Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mire verik annyira a mellüket...

Mire verik annyira a mellüket a fajmagyarok, mikor gyakorlatilag minden ősünk osztrák, nincsen bennünk semmi ázsiai?

Figyelt kérdés

[link]

A kép felső részén a színmagyarázatnál látható hogy a belső-ázsiai/hun "Q" gén nálunk összesen max egy százalék. A finnugor gének pedig egyáltalán nincsenek meg.

Mi értelme az "ezeréves hun-magyar" rokonságtudatnak, ha mi ma pusztán azok leszármazottjai vagyunk akikre a honfoglaló magyarok rákényszerítették a nyelvüket mielőtt kihaltak?

2015. máj. 23. 10:28
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
93%
Maga a kérdés az, ami éppen fajelméleti alapú. Ki mondta, hogy bárki is a génektől lesz magyar?
2015. máj. 23. 10:31
 2/28 anonim ***** válasza:
22%
Arra, hogy az ősi magyar faj mentette át a jégkorszakon a földművelés tudományát, nélkülük ma nem élne ember a Földön.
2015. máj. 23. 10:34
 3/28 anonim ***** válasza:
90%

Na és mi az az osztrák? Egy keveréknép, szláv, délszláv, magyar meg mindenféle akik németül beszélnek.

Már százszor leírták, hogy egy nemzethez tartozni nem faji kérdés ma már.

"Mi értelme az "ezeréves hun-magyar" rokonságtudatnak, ha mi ma pusztán azok leszármazottjai vagyunk akikre a honfoglaló magyarok rákényszerítették a nyelvüket mielőtt kihaltak?"

Mit ajánlasz helyette? Legyen osztrák vagy szláv rokonságtudatunk akkor?

2015. máj. 23. 10:36
 4/28 anonim ***** válasza:
33%

"Mit ajánlasz helyette? Legyen osztrák vagy szláv rokonságtudatunk akkor?"

Ne legyen. Mivel a magyar a világ legősibb nyelve ne akarjunk már holmi korcsokhoz hasonlítani.

2015. máj. 23. 10:39
 5/28 anonim ***** válasza:
78%
Mekkora náci a kedves kérdező.. miez fajelmélet, hogy a magyarok nem valódi nép, mert keveredett? Már megbocsáss, de az összes nép keveredett..
2015. máj. 23. 10:44
 6/28 anonim ***** válasza:
23%
Hiába keveredett, még akkor is közel 300 ezer ősmagyar él az országban.
2015. máj. 23. 10:46
 7/28 A kérdező kommentje:

,,Mekkora náci a kedves kérdező.. miez fajelmélet, hogy a magyarok nem valódi nép, mert keveredett? Már megbocsáss, de az összes nép keveredett.."

1Nem én vagyok a náci.

2Nem azonos mértékben keveredett minden nép.

,,Hiába keveredett, még akkor is közel 300 ezer ősmagyar él az országban.

"

Ez hogy jött ki? Szerintem már mindenki megtanulhatta általános iskolában hogy tiszta magyarok nincsenek.

2015. máj. 23. 10:51
 8/28 anonim ***** válasza:
91%

"tiszta magyarok nincsenek"

úristen.. miért? mert bemocskolták a vérüket azzal, hogy más nemzetiséggel házasodtak? megostorozni mindenkit!!!4544

Amúgy miazhogy kihaltak a honfoglaló magyarok? Egyszerűen házasodtak másokkal is, nem csak ősi magyarokkal.. a gyerek pedig magyar identitással nőtt fel.. és tudod ez a legfontosabb... hogy magyarnak vallja magát. A népszámlálás sem azt kérdezi, milyen származású vagy, hanem hogy minek vallod magad.

Ja és ha a magyarok házasodtak a szlávokkal, nem csak a magyarok "haltak ki" hanem a szlávok is..

2015. máj. 23. 11:14
 9/28 anonim ***** válasza:
96%

"Szerintem már mindenki megtanulhatta általános iskolában hogy tiszta magyarok nincsenek."

És ezenközben azt is megtanulhattad volna, hogy más nemzetek sem "tiszták". Persze, nem azonos mértékű a keveredés és akkor mi van? Attól nem leszek teszem azt osztrák, hogy ezt most ismertetted velünk.

2015. máj. 23. 11:15
 10/28 A kérdező kommentje:

Akkor azt hogy magyarázzátok hogy az osztrákok vajmi kevés magyart olvasztottak be, ez inkább a magyarokra volt jellemző a dualizmus alatt? Pár évszázad alatt felfaltuk a falusi és városi betelepített németeket, nem csak a dualizmusban hanem a középkorban is. Magyarokat soha nem telepítettek ausztriába. Tehát ez a nagyfokú hasonlóság csak azzal magyarázható hogy ilyen sok osztrákot MI olvasztottunk be , nem pedig kölcsönösen keveredtünk velük.

Azt meg hogy valaki akkor magyar ha magyarok a génjei nem én mondom hanem a szélsőjobbosok. Abszurd hogy ezzel vádoltok engem, mikor a kérdés lényege hogy én "vádolom" őket ezzel.

Ha más nemzetek sem tiszták mi van az írekkel akok 80%-a és a lengyelekkel, finnekkel akik 60%-a egy ősapától származik?

Úgy tűnik mégsem vagyunk mind "attila unokái" ahogy Vona mondja, csak kb 1%-unk.

2015. máj. 23. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!