Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jó ötlet bútordekorációra?

Jó ötlet bútordekorációra?

Figyelt kérdés

Vettünk babámnak egy használt, fehér bútort.Valamilyen figurákkal szeretném feldobni, mert eléggé kopottas.

Még sablonokat csak találok itthon, de miből csináljam?Dekorgumival?Az elég drága tudtommal.És mivel ragasszam fel?Jó lenne úgy, hogy ha szeretném leszedni, nagyon ne látszódjon meg a helye.A nyersgumi megfogja?

Nagyon örülnék a jó kis ötleteknek.

Előre is köszönöm!

2010. márc. 9. 13:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

a praktika magazinnak van egy tavaszi dekupázsíva vannak rajta katicák lovacskák virágok tündérek stb inkább lányosak de ha fiacskád van hobbiboltban biztosasn kapni másmilyet ahhoz csak az ív ragasztó ecset szükséges nem drága mutatós olyan végén mintha festve lennének rá a figurák én falra tettem fel neki vagy nézz körül www.opitec.hu oldalon

Itt az ív linkje: [link]

2010. márc. 9. 13:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
ja ha le akarod szedni az más akkor opitec oldalon nézz körül és táblagyurmával ragaszd az nem látszik meg ha leszeded első voltam
2010. márc. 9. 13:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Üvegfesték!!!Ha feshér a bútor akkor az tökéletes,ugyanaz amivel az ablakra csinálod a matricát,ugyanúgy csak a bútorra ragasztod,ha megunod lehúzod egyszerűen....én az oviba minden bútorra ilyenből csináltam.

[link]

Itt rengeteg sablont találsz....

2010. márc. 9. 13:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi is használtan szereztünk be bababútort, ami teljesen fehér volt. Igaz, ez elég jó állapotú, de nekem olyan snassz volt tiszta fehéren... Én vettem öntapadós fóliát amivel leragasztottam az ajtókat. Az ajtókon van egy lécdíszítés körbe, azt leszedtem, lefestettem akril festékkel és visszaragasztottam. Valamint vettem Micimackós kész dekorációt, nem tudom milyen anyagból van, olyan gumiszerű, de a lényeg, hogy kétoldalú ragasztóval kell felragasztani (darabja 2.000,- Ft körül volt a nagyoknak, de ajtónként elég 1 db). Persze én Micimacis szobát álmodtam meg terhesként, neked nem biztos, hogy ez tetszik, de ötletnek nem rossz. Már ami a fóliát és a kétoldalú ragasztót illeti, mert azokat bármikor leszedheted maradéktalanul. :)
2010. márc. 9. 13:50
 5/5 A kérdező kommentje:

A Micimackós dekorok nekem is tetszenek.

Húúú, azok a sablonok tényleg nagyon jók!

Köszönöm az ötleteket!

2010. márc. 9. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!