Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagy családos szülőktől...

Nagy családos szülőktől kérdeznék: milyen autótok van? Szeretitek? Miért/miért nem?

Figyelt kérdés
Tudtok olyan autót mondani, amibe 3 gyerekülés elfér kényelmesen, és ha 5-en nyaralni megyünk, akkor nem fulladunk meg a csomagoktól, mert van elég hely azoknak is? Milyen típusban érdemes gondolkodni? Ti mit választanátok, ha nem lenne pénz kérdése?
2015. aug. 14. 20:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
peugeot 406 elfér hátul a 3 gyerek .
2015. aug. 15. 07:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Partner van. Ebbe elfér három gyerek ülés hátul. Marad még több mint 600 literes csomagtér. Kimondottan családi autó.
2015. aug. 15. 21:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekünk volkswagen sharan van. Nagyon szeretem. 5+2 személyes, a 2 ülés a csomagtérben helyezhető el, és ha az benne van akkor nagyon minimálisra csökken a csomagtér. Minekünk pedig nagy csomagtér kell, mert 3-as ikreink vannak így a babakocsit valahová rakni kell. A 3 autóshordozó kényelmesen elfér benne. Nagyon szeretem, hogy a hátsó ajtók nem kifelé nyílnak, hanem ellehet oldalra csúsztatni mint a kisbuszokon, így könnyebb a gyerekek kivétele és berakása. Mikor megvettük, nagyon féltem tőle, mert előtte egy volkswagen golfunk volt, ami sokkal rövidebb mint ez. De idővel megszoktam, és nagyon szeretem. A férjem kevésbé, ő nem is szeret vele utazni, mert szerinte ez egy anya kocsi, így neki van egy másik férfiasabb autó.
2015. aug. 15. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!