Tetszik a Zazi kislánynév?
Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 21:21
1/16 anonim válasza:
Nem. Rögtön zizire (bolond) asszociálok.
2/16 anonim válasza:
Egy ismerős így becézi a fiát,aki Zalán.Nekem nem tetszik.
4/16 anonim válasza:
Egyszer ezt megkérdeztem, és egy elmebeteg nőszemély rögtön elkezdett vele oltogatni, még külön kérdést is kiírt, hogy mennyire hülye vagyok, hogy ilyen nevet akarok adni.
Amúgy igen, tetszik. Volt egy tanárom, akit így hívtak, nagyon szerettem (sajnos már nem él), és mindig nagyon tetszett a neve. Amúgy szerintem ez felnőttnek sem hangzik hülyén, csak maximum szokatlan, de jó és megjegyezhető név.
5/16 anonim válasza:
nekem tetszik:) szeretem a különleges neveket
6/16 anonim válasza:
Nekem is tetszik,még soha nem is hallottam ezt a nevet.
7/16 anonim válasza:
nekem az a szám jut eszembe, hogy zazazazazazaza-zazazazazaza-zazi az ágyban!!! Azt hiszem így van. Szerintem komolytalan. Felnőtt korában egy állásinterjún bemutatkozik pl. hogy kovács Zazi vagyok! szerintem azt hinnék a becenevét mondta.
8/16 anonim válasza:
Nekem is van egy ismerősöm, aki Zalán és szintén Zazinak becézik.
9/16 anonim válasza:
Nem tetszik, ez egy idétlen becenév.
10/16 anonim válasza:
Nem tetszik. Az ismerősöm sheltije (kutya, mint egy kicsi skót juhász) jut róla eszembe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!