Szerintetek jómódú az a négytagú család, aki ennyit keres?
A család bevétele: 357.630.
2 felnőtt, 2 ovis gyerek.
Szerintetek jól keresnek a szülők?
Természetesen pár válasz után megírom, hogy miért kérdezem.
Mi kb. ennyit keresünk, ès bár elègedett vagyok, nem gondolnám, hogy ez jómódú.
Viszont az óvodai étkeztetés így már nem lesz ingyenes. Félre ne értsetek ki tudjuk fizetni, csak meglepődtem, hogy ezzel az összeggel beleesünk a fizető 10%-ba. Mivel azt mondták, hogy az ovis étkeztetés 90%-nak ingyenes lesz...
Tehát ezek szerint ez jómódú itt Magyarországon...
Illetve múltkor volt egy kérdés, hogy 300-400.000 Ft bevétel soknak számít-e, és ott sokan írták, hogy nem. Mondjuk ott sok válasz nekem kicsit túlzás volt (pl. ennyiből nem lehet megélni), viszont bevallom nem gondoltam, hogy ez már olyan soknak számítana...
Köszönöm, hogy válaszoltatok!
Ja, és ami lemaradt: Az óvodai étkeztetés nem kérdezi, hogy van-e hitel, van-e kocsi, van-e lakás...
Mert hitellel ez az összeg nem sok.
"csak meglepődtem, hogy ezzel az összeggel beleesünk a fizető 10%-ba. Mivel azt mondták, hogy az ovis étkeztetés 90%-nak ingyenes lesz... "
Ne haragudj, de szerintem nem volt semmi meglepő. Nem kell mindent elhinni, ennyi az egész. Egyértelmű porhintés volt az első pillanattól, jól ki van ez találva, ne félj. :)
Nekem ez már a nagyon gazdag kategória.
Erről mi csak álmodhatunk sajnos :(
Magyarországon - a KSH 2012-es adatai alapján - az tartozik a felső 10%-ba, akinek az egy főre jutó havi nettó keresete 200 000 ft, vagy efölött van.
Nálatok ez 4 főre fejenként 89 250 Ft, amivel ti a felső 40%-ba tartoztok.
Forrás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!