Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti bevállalnátok így egy babát?

Ti bevállalnátok így egy babát?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok.Van végzettségem és most járok érettségire.Komoly kapcsolatom még nem volt.Csak 1 barátom volt.Van egy betegségem ami miatt már nem biztos hogy lehet 25-30 évesen.Az ismerőseim szerint nagyon megérdemelném az anyaságot mert nagyon jó anya volnék.Testvérem nincs.Anyukám is szeretett volna tesót nekem de nem jött össze.

Apa nélkül bevállalnátok? Sajnos nincs se barátom se barátaim

.

2015. aug. 2. 20:16
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Én annak válaszolta aki hülye libának nevezett.Be is jelentettem.Valószínűleg törölték emiatt a válaszát.
2015. aug. 3. 23:30
 22/27 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy kinek válaszoltál, olvastam a válaszát és teljesen igaza volt.

Pontosan az vagy aminek nevezett és rosszindulatú is.

2015. aug. 4. 19:14
 23/27 A kérdező kommentje:
Terhes vagyok. :) A kedves válaszokat köszönöm.A rosszmájúaknak üzenném nem érdekelnek. :) Biztos már rigolyásak. :D Na,én ilyen anya nem akarok lenni.
2015. aug. 4. 21:31
 24/27 anonim ***** válasza:
Akkor úgy kell fogalmazni, hogy értsék. Ha meg nem érti senki az a te hibád, nem a válaszolóké. :)
2015. aug. 4. 21:37
 25/27 anonim ***** válasza:

Kamu.

A kiírásban még nem terhesként fogalmaz. "megérdemelném, jó anya volnék". Ha terhes lenne, úgy írta volna: megérdemlem, jó anya leszek.

Egy szavát se higgyétek, csak provokál.

2015. aug. 5. 10:59
 26/27 anonim ***** válasza:

"Komoly kapcsolatom még nem volt.Csak 1 barátom volt. Sajnos nincs se barátom se barátaim"

Azta, 3 napja még barátja se volt, most meg már tudja, hogy terhes...

Vicces vagy!

2015. aug. 5. 12:34
 27/27 anonim ***** válasza:
Persze, hogy kamu. :)
2015. aug. 5. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!