Ti bevállalnátok így egy babát?
20 éves vagyok.Van végzettségem és most járok érettségire.Komoly kapcsolatom még nem volt.Csak 1 barátom volt.Van egy betegségem ami miatt már nem biztos hogy lehet 25-30 évesen.Az ismerőseim szerint nagyon megérdemelném az anyaságot mert nagyon jó anya volnék.Testvérem nincs.Anyukám is szeretett volna tesót nekem de nem jött össze.
Apa nélkül bevállalnátok? Sajnos nincs se barátom se barátaim
.
Az anyaság nem egy jutalomfalat, amit az kap meg, aki megérdemli, OMG!! Meg ne az ismerőseid döntsék már el, h megérdemled vagy sem...Te képes lennél csak azért gyereket csináltatni magadnak a semmire, mert egy ismerősöd (még csak nem is barát) azt mondta, h megérdemled??? Teúrissssten.
Nem, nem vállalnám be. Ez a betegség is elég ködös. Mi az, h, lehet h 25-30 évesen nem is lehet gyereked? Mi van, ha igen? Ne azért szülj gyereket, h legyen már végre valakid, fiatal vagy, ismerkedj, barátkozz, pasizz, építs kapcsolatokat, szerezz tapasztalatokat...ezt az űrt ne egy kisbabával akard betölteni.
"Van végzettségem és most járok érettségire".
Akkor most miféle végzettséged van? Milyen megtakarításod van 20 évesen? Mit dolgozol és mióta?
És még mindig nem tudjuk, hogyan akarsz gyereket apa nélkül.
Ugyanazt hajtogatod egyfolytában. Felelőtlen a gondolkodásod, vagy csak provokálsz. Azt hiszem, utóbbi, mivel mindenkit lepontozol. :)
Ne vállalj gyereket így. Érted?
Szóval kérdező, elmondod végre, hogy hogyan szeretnéd ezt konkrétan kivitelezni vagy sem? Így nem tudunk érdemben válaszolni...
Jaa, hogy nincs is ötleted, csak jó lenne babázni... értem. Hát gratu.
Nem a gyerekcsinálásra értettem...
ahj, reménytelen.
Sajnos egyet kell értenem az utolsóval.
Te sajnos nagyon buta vagy és még rosszindulatú is. Hogy lehet ilyet írni, hogy reméled, nincs gyereke, csak mert megírja, hogy apa kell hozzá??? Most írjam, hogy szerencse, hogy neked nincs, jól esne? Te beszélsz provokatív szavakról kislányom?
Eszed semmi, nem azt kaptad, amire vártál, szomorú, de ez van. Akkor nem kell kérdezni. Előbb nőj fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!