Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti bevállalnátok így egy babát?

Ti bevállalnátok így egy babát?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok.Van végzettségem és most járok érettségire.Komoly kapcsolatom még nem volt.Csak 1 barátom volt.Van egy betegségem ami miatt már nem biztos hogy lehet 25-30 évesen.Az ismerőseim szerint nagyon megérdemelném az anyaságot mert nagyon jó anya volnék.Testvérem nincs.Anyukám is szeretett volna tesót nekem de nem jött össze.

Apa nélkül bevállalnátok? Sajnos nincs se barátom se barátaim

.

2015. aug. 2. 20:16
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
96%

Mármint most azonnal? Ezt hogy tervezted kivitelezni?

Amugy semmiképp. Még 25 éves korodig marha sok idöd van. Ezalatt lehet férjed és állásod is, elég idö kicsit megalapozni a jövöd.

2015. aug. 2. 20:18
 2/27 anonim ***** válasza:
3%

Igen ebben a fellalasban eszembe nen volna elvetettni.

Gondolom anyukád segitene neked a gyerek nevelésben!

Ne a kariernhajtson most mert az az 5ev hamar elrepül es mivan ha nem fog ossze jonni legkozelebb a baba?

Akkor mar késő bánat lesz!

Kesobb is elmehtesz dolgozni ,ferjet ugyis találhatsz ha igazan szeret valaki akkor nem lesz problema egy gyerek mivel"lehet hogy ez az utolso lehetőséged"

2015. aug. 2. 20:36
 3/27 anonim ***** válasza:
92%

Nem. Se végzettséged (most fogsz érettségizni), se biztos háttered, se apajelölted. Hogyan gondoltad pontosan?

Ne izgasd magad még ezen, meg fogod találni te is az igazit, akivel együtt vállalhatsz kisbabát.

2015. aug. 2. 20:37
 4/27 anonim ***** válasza:
92%
Ezt a kérdést nem értem. Terhes vagy??
 5/27 anonim ***** válasza:
72%
Mégis milyen betegség az,aminél ennyire meg lehet jósolni,hogy 25-30 évesen bezár a bazár?Szerintem önző vagy.Miért egy gyerek kell neked az önigazoláshoz?Nincs joga rendes családba,apához születni?
 6/27 anonim ***** válasza:
Én úgy értelmeztem, hogy nem terhes. :)
2015. aug. 2. 20:39
 7/27 anonim ***** válasza:
Arra a bizonyos betegségre én is kíváncsi lennék.. :)
2015. aug. 2. 20:44
 8/27 anonim ***** válasza:
56%
ha lenne párom, bevállalnám. de csak úgy összefeküdni valakivel, hogy baba legyen belőle, azt nem. én is 20 éves vagyok, és már próbálkozunk a babáért, de nekem van párom 3 éve, érettségim, nyelvvizsgám, jogsim, mindkettőnknek állása stb. amíg ez nincs meg neked, addig ne vállalj gyereket.
2015. aug. 2. 20:44
 9/27 anonim ***** válasza:
Most csak ugy lefekudnel valakivel, hogy legyen gyereked? Mi az a betegseg?
2015. aug. 2. 21:50
 10/27 A kérdező kommentje:
Van végzettségem és dolgozom is.Jogsim sosem lehet a nagyfokú ahytörzsi vezetési zavarom miatt. :(
2015. aug. 2. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!