Hogy tudtál örülni a nem tervezett babádnak?
Én csak majdnem esetet tudok írni.. Késett a menzim pár napja, vettem tesztet. Fura hónap volt, szokatlan tünetekkel. Féltem, hogy mi lesz ha pozitív. Főleg attól, hogy mi lesz így, férjem hogy fogja kezelni (friss házasok voltunk). A felelősségtől is féltem. Egyáltalán nem volt tervezve ilyesmi, került szóba, de mindig úgy, hogy "majd". Közben csináltam a tesztet, akkor attól féltem már csak, hogy a férjem majd nem akarja. Meg volt ijedve ő is.
Na a fordulat... nagyon nem örültünk a negatív tesztnek! Kicsit csalódott voltam. :) 3 hónap telt el, próbálkoztunk is. A férjem elmondta miután összejött a baba, hogy ő aznap óta amikor negatív lett a teszt már vágyott babára. Csak pár hónapig a szónyeg alá sepertük a témát, én hoztam fel, hogy mi lenne ha.. és egyből örült is neki.
Szóval mi örültünk volna a nem tervezett babának, mert ahogy írtam, csalódottság volt a negatív tesz, még 1 óra alatt is ennyit változott a véleményem.
Az első pozitív teszt vegyes érzelmeket hozott elő belőlem. Csak pár hónappal későbbre terveztünk babát, államvizsga előtt álltam.
A férjem este megjött, elmondtam neki. Nagyon-nagyon örült, és akkor már én is. :)
Ikrek születtek végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!