Miért mondják sokan még egy másfél-két éves kisgyerekre is, hogy baba?
Sokaktól hallom ezt, pedig szerintem az már rég nem a baba-kategória... Sőt, én már egy egy éves gyerekre se használom a babát... szerintem ők már kisgyerekek... De semmiképp se babák...
Nem kötekedni akarok, csak érdekel hogy mások mit gondolnak erről, hogy egyedül vagyok-e az álláspontommal :)
Szia!
Igen,ez nekem is feltunt pedig az 1 ev feletti gyerekek mar nem babak hanem kisgyerekek.Nekem is furcsa pl.18 honapos babamnak ez es ez.
Epp a baratnomnek 20 honapos a kislanya az en kisfiam meg 8 honapos.Es annyira latszik a kulonbseg.A kisfiam meg tenyleg baba de a kislany mar nem az,szalad,ugral,beszel.
Ugy h nem vagy egyedul ezzel az allaspontoddal.:)
tegnap 16:57
Nem tudom, ki pontozott, de én nem, mert az kérdeztem, hogy kinek mi erről a véleménye, ergo minden válasz helyes. Valami önjelölt kritikus kattinthatott ide. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!