Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ebben az esetben mikor csinált...

Ebben az esetben mikor csináltassuk meg az apasági nyilatkozatot?

Figyelt kérdés
Elég sokat veszekszünk a pàrommal. Többször előfordúlt, hogy azt mondta menjek el, de én nem tettem. Szóval arra gondoltam, hogy mi lesz, ha mégis különköltözünk és nem veszi a nevére a babàt? Ilyen esetben mikor csinàltassuk meg az apasàgi nyilatkozatot? Januàrban szülök.
2015. júl. 30. 07:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Utolsónak igaza van: nálunk az a szokás, hogy 1 év jegyesség után házasság, a feleség felveszi a férj nevét, természetesen -né alakban, és utána 1 éven belül jön a baba.

Szerinted ki a fenét érdekel, mi a szokás?

2015. júl. 31. 09:26
 12/12 anonim ***** válasza:
És ha így szokás, akkor szerinted van értelme? Mert a ti esetetekben a világon semmi. Neked nem is kell a gyerektartás, a pasid ki akar dobni. Kell az neked, hogy egy ilyen embernek beleszólása legyen mindenbe, ami a gyerekkel kapcsolatos? Ha aláírja az apai elismerő nyilatkozatot, akkor még az óvodai beíratásnál is kelleni fog az aláírása, tapasztalatból mondom, eléggé megbonyolít sokmindent az ilyen helyzet. És akkor neked annyi az összes érved, hogy így szokás? Ha úgyse lesz semmi köze a pasinak a gyerekhez, akkor a hajadra kenheted, hogy mi a szokás. Nyilván más, ha a pasi is akarja, de ha neki ez nem fontos, akkor a saját dolgodat nehezíted meg, ha jogokat adsz a kezébe.
2015. aug. 1. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!