Milyen kismamavitamint szedtek, szedtetek? Probalta valaki a dm-es vitamint?
Elso terhessegem elott,alatt Femibiont szedtem. Akkor nem is probaltam mast. Erdekelne, hogy ki milyet szed, mivel volt megelegedve. Zselatinos kapszulak kilove.
A femibion tenyleg ennyire kimagasloan jobb a tobbinel, vagy csak az ara tobb? Esetleg probalta valaki a dm-ben kaphato das gesunde plus kismamavitamint?
Valami vitamin muszaj lesz, hogy feltoltsem a szervezetemet.
Én dmest szedtem meg az eurovit folsavját.
A Gravida és a Femibion túl van árazva szerintem.
Hipp Natalt, én nagyon szeretem, mert olyan, mint a multivitamin, kicsit vasízű, de legalább gyümölcs alapú, jobban felszívódik, de amellé nem árt kiegészítésnek folsav. Szedek mellé még plusz magnéziumot, meg C vitamint.
A Femibionról én is jókat hallottam, de nekem bevált a Hipp Natal, DM-ben, Rossmannban lehet kapni, 1 havi adag 3x200 milis kiszerelésben van.
Köszönöm!
4-es válaszoló, te milyen folsavat és magnéziumot szedtél mellé?
Én vettem folsavat, de ebben is van b6vitamin, van ugye a Hipp-ben is, és én szoktam magnézium fortét szedni (dr. chen), abban is van. Azt sem szeretném, ha túl sok lenne a bevitel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!