Mennyit szedtetek fel terhesség alatt? Mennyi idő alatt ment le?
Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 12:56
1/8 Kerria válasza:
Első terhességnél 13 kg volt a plusz, és mire kijöttem a kórházból már csak a fele volt rajtam. Kb. 3 hónap alatt még lement 3-4 kg, és a maradék 2-3 az megmaradt!- hozzáteszem nem kezdtem el sportolni, és diétázni sem!
Most 22 hetes terhes vagyok, mostanra értem el a pozitív terhességi tesztemnél mért súlyomat... meglátjuk!
Amúgy teltebb alkat (duci, kövér)vagyok 160 cm és 60-65 kg.
2/8 anonim válasza:
61 kg voltam a terhességem előtt, 76 kg voltam 36 hetesen, 38. héten szültem. A 6 hét gyermekágyas időszak letelte után mértem magam 66 kg voltam. Most vagyok 58 kg. 3 hónap alatt sikerült lefogynom, bár már a lányom 2 éves, sokáig nem érdekelt milyen az alakom, pláne amíg szoptattam. De mikor elszántam magam, akkor sikerült gyorsan leadnom a kilókat.
3/8 anonim válasza:
18 kg-ot, de nagy része víz volt. 2 héttel a szülés után ugyanannyi voltam, mint a teherbeesés előtt.
4/8 anonim válasza:
8 kilót híztam összesen, a kórházból plusz 1 kilóval jöttem haza, ami egy-két hét alatt le is ment. Alapvetően vékony testalkatú vagyok (már-már vézna), pedig rengeteget eszem. :(
5/8 anonim válasza:
Első és második terhesség alatt kb. 20 kilót, kb. fél év alatt el tűnt, aztán még kevesebb lett.
Harmadikkal cukorbeteg lettem, akkor csak 13-at híztam.
Most egy éves a kicsim, 49 kg vagyok, az első terhességem előtt 54-55 kg voltam.
Semmit nem tettem érte, ilyen az alkatom, szoptatok ezerrel mindig, de van, aki meg épp attól hízik.
6/8 anonim válasza:
17 kilót híztam, 3 hét alatt teljesen lement minden. Az 5 hetes (6hetes, csak nekem egy héttel előbb volt) vizsgálaton már lötyögött rajtam a nadrágom, amit terhesség előtt hordtam. A második terhességem alatt szintén 17 kilót híztam és rajtam is maradt 5-6, ami az istennek nem akart lemenni. Majd egy stresszes élethelyzet miatt fogytam 10 kilót 3 hét alatt, azóta meg visszajönni nem akar, bár ezt kevésbé bánom. :-)
7/8 anonim válasza:
15-17 kg-t 3x lement 2 hónapon belül,most 4 hónapos Manóka mellett még mindig van rajtam pár (3) kg plusz-a mérleg szerint.
8/8 anonim válasza:
25 kg-ot, 2 hónap alatt lement diéta, sport nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!