90. 000 Ft-ból lehet gyereket nevelni?

én nem tudom,hogy csináljátok,de nálunk sokkal több elmegy kajára. Így nyáron csak a zöldségesnél ott hagyok két rongyot naponta,és akkor még a közért.
mi vagy 200-at költünk kajára,de lejjebb kellene vennünk,mert nem győzzük már.

Nem mindegy melyik közértbe jár az ember, nem mindegy hogy listával megy-e, magyarán hogy tudatos vásárló-e. Amég csak elmentem bevásárolni és bedobáltam a kosárban amire úgy gondoltam kell 100.000ft. körül elment kajára havonta. Amióta megtanítottak vásárolni és ugyanazokat a kajákat főzöm csak célirányosan vásárolok kijön mindez max
60.000ft-ra.. És mondom mégegyszer ugyanúgy étkezünk, ugyanazokat esszük.

Három emberre ennek bőven elégnek kell lennie. Nálunk is ennyi maradt még egy fél évvel ezelőtt minden hónapban a fizetnivalók után. Ez két dolgozó emberre, és egy óvodásra, később kisiskolásra tökéletesen elég volt.
Most már valamivel több a bevétel, mindig meg is lepődök rajta, hogy hónap végén megmarad belőle, valahogy nincs is ingerenciánk többet költeni.

13-as, nem tudom, te hogyan vásárolsz, én mondjuk nem járok "közértbe", Tesco-ban, Interspar-ban, Lidl-ben vásárolok, néha nagy ritkán bemegyek a közeli Coop-ba, de ott mindig ledöbbenek, hogy milyen túlárazott vackokat árulnak. Például pont tegnap szentségeltem azon, hogy a saját márkás kukoricakonzervjük 300 forint, ugyanannyi, mint a Globus (és egyébként egyik sem igazán finom, vagy legalább is nekünk nem jön be), míg a Sparban a saját márkás feleennyibe kerül, és a legfinomabb, amit csak kapni lehet. Jó, tudom, a kukoricakonzerv nem központi kérdés, de nálunk elég sok fogy belőle :D
Igazából a legtöbb gyakran vásárolt terméknél sikerült megtalálnom hogy hol lehet a legolcsóbban a legjobb minőséget megvenni, úgyhogy nem egyetlen helyre járunk. Megvan, hogy mit honnan veszünk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!