Hogy van az van amelyik gyereket nevelni kell, hogy jó legyen, míg vannak olyan gyerekek akik valahogy alapból jók?
Akinek a gyereke jol viselkedik annak csak szerencseje van h ilyen szuletett, akinek meg rossz az jo anya csak es szegeny o mindent megtesz de lehetetlen. Nekem ez az erdekes. Esetleg olyan nincs h az egyik jo nevelesi dolgokat alkalmaz, a masik meg lehet h nem?
Az biztos h vannak jo gyerekek es vannak alapbol aktivabbak. De az nem fugg ossze attol h vki jol viselkedik vagy sem.
Vérmérséklettől is függ.
Tesóm gyereke világéletében olyan volt, hogy ahová letetted ott maradt, az enyém meg mint az eleven tűz, jön-megy, felfedez.
Persze, hogy ő azt hiszi az ő gyereke a "jó", holott szerintem meg nem életrevaló, mulya.
Nézőpont kérdése.
Szerintem egy kisgyereknél (2-3 éves) az, hogy nem bír egy helyben megülni csendben nem rosszaság, hanem pozitívum.
Hát, utolsó, ez eléggé értelmetlen megállapítás. Azért, mert egy kétéves nem rohangál eszetlenül már nem életre való?
Te mit szólnál, ha a tiédre mondanák, hogy majd sosem lesz képes megülni az iskolában? Ennek ugyanannyi értelme van, mint a te kijelentésednek.
Egyébként meg attól, hogy egy gyerek nyugodtabb, még ugyanúgy nevelni kell. Ő is csinál olyat, amit nem kellene, neki is meg kell mutatni, hogy mit szabad.
Ez alaptermészet kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!