Szeretem a babám, de úgy érzem miatta kerültem csapdába. Hogy fogadjam el a helyzetet?
Na most aztán kapsz tüzet vizet!
Szeretted valaha a párodat? A tisztelet megvan felé. Ez jó!
Itt mi nem fogunk tudni segíteni. De adj neki egy esélyt. Állj elé mondd el, hogy nem érzep iránta úgy ahogy kéne..ezt tudja ő is csak homokba dugja a fejét. Aztán ajánld fel neki hogy menjetek el párterápiára. Én ezt az egy megoldást látom. Ha ez nem segít elmondhatod, hogy megtettél mindent értetek! Sok sikert!
Ha a helyedben lennék, én biztosan megpróbálnám megszeretni a gyerekem apját. Kicsit igyekeznék olyan irányba dicsérni, amit én vonzónak tartok benne, hátha ráerősít azokra a tulajdonságaira, amiken látja, hogy tetszenek nekem. Végül is a vonzalom, a kötődés, az az együtt töltött idővel és testi kapcsolattal alakul ki. Ha nem megy a szex, nem kell erőltetni, de az ölelés, az érintések fontosak.
Ha folyton azon kattogsz, hogy muszájból vagy vele, akkor tuti, hogy előbb-utóbb elhagyod. Ha nem akarod megbontani a "kényszer-családot", akkor azon agyalj inkább, hogy min kéne változtatnotok, hogy vonzóbbnak találd a gyereked apját. Ha rendes és valaha érdemesnek találtad arra, hogy járj és lefeküdj vele, akkor annyira rossz nem lehet. Ráadásul ő szeret téged. Szerintem beszéljétek ezt át és kérd meg, hogy hódítson meg újból. Talán sikerül. :)
Ja és nem a babád tehet a helyzetről, hanem te magad. Neki az nem lesz jó, ha kényszerből élsz együtt az apjával. Így milyen példát lát majd a "normális" családra?! Ha valóban meg tudsz békélni a helyzettel, akkor oké, ha nem, akkor lépned kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!