János név kisfiúnak nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Kétes érzéseim vannak vele, nem túl öreges-e, de igazából végig néztük az összes fiú nevet és egyik sem tetszik igazán. Azért gondoltunk erre a nevére mert így hívták a párom édesapját aki sajnos már nem él, de egy remek ember volt és úgymond előtte tisztelegnél ezzel, másrészt meg szerintem kisfiúnak kifejezettem aranyos a "Jancsi" becézés... nem tudom, ti mit gondoltok, nagyon megszivatnánk a gyereket?2015. júl. 22. 13:04
22/26 anonim válasza:
Én biztos nem adnék (nem is adtam) olyan nevet a gyermekemnek, amivel kapcsolatban kételyeim vannak. Teljesen mindegy,h János vagy Benett mellett döntenek a szülők, sztem az a lényeg,h nekik 100%-ig tetsszen, annyira,h ne érdekelje őket mások véleménye. Keresgessetek tovább, ha úgy érzed,h lehet,h ezzel a névvel "megszívatnátok". Olyan nevet képtelenség találni, ami mindenkinek bejön, akárcsak a szűk családi, vagy baráti körben is.
23/26 anonim válasza:
Én nagyon nagyon szeretem a János nevet, pedig nem vagyok az a típus, aki kimondottan a hagyományos neveket részesítené előnyben. Csak egyszerűen tetszik a hangzása, meg tök jó kimondani. Amúgy meg eddig minden János, akit ismertem, tök jófej volt, és vannak köztük fiatalok is (jó, nem gyerekek, de 20-40 között elég sok Jánost ismerek, pedig már akkor sem volt annyira slágernév).
24/26 anonim válasza:
szerintem id szép név, százszor inkább ezt adnám mint a mai divatneveket. Ha szeretnél mellé másik nevet mit szólnál ezekhez? János Márk, János Péter, János Barnabás
25/26 anonim válasza:
Szerintem nem gaz. Az ovis csoportunkban volt egy Jano, Oliver, Nandor, nagyon jol eljatszottak a Keve, Botond, Levente nevu gyerekekkel. A lanyok kozott is volt Berenike, Elizabet, Liliana es Kata is.
Annyira vegyes mostanaban a nevadas, hogy igazan gaz nev keves van.
26/26 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, èn nem adnám több okból sem. Az egyik, hogy nem tetszenek ezek az ódivatú nevek, a másik, hogy nálam kizáró ok, hogy a halott nagypapát is így hívták. Olyan nevet fok választani, ami nincs ès nem is volt a családunkban.
Adjátok màsodik névnek ès keressetek elé egy másik nevet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!