Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » János név kisfiúnak nagyon gáz?

János név kisfiúnak nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Kétes érzéseim vannak vele, nem túl öreges-e, de igazából végig néztük az összes fiú nevet és egyik sem tetszik igazán. Azért gondoltunk erre a nevére mert így hívták a párom édesapját aki sajnos már nem él, de egy remek ember volt és úgymond előtte tisztelegnél ezzel, másrészt meg szerintem kisfiúnak kifejezettem aranyos a "Jancsi" becézés... nem tudom, ti mit gondoltok, nagyon megszivatnánk a gyereket?
2015. júl. 22. 13:04
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
85%
Nem, sőt! Ennyi Benett, Kevin és Noel mellett kész felüdülés, és tuti nem lesz belőle kettő a suliban!
2015. júl. 22. 13:05
 2/26 anonim ***** válasza:
51%
Nekem nem tetszik. Nem adnám. De nyilván ha neked tetszik akkor azt adod. Lelehet pontozni, már megszoktam... :)
2015. júl. 22. 13:08
 3/26 anonim ***** válasza:
59%
Párom János, utálja a nevét, ő is az apuka miatt kapta. Amúgy szerintem nem rossz név, nálunk is sok van a csalaádban (párom, apukám, mindkét nagypapám stb.)
2015. júl. 22. 13:08
 4/26 anonim ***** válasza:
90%
Én is azt mondom, hogy 1000 János, mint egy Benett, Brendon és hasonlók.
2015. júl. 22. 13:09
 5/26 anonim ***** válasza:
37%
1 perc volt. Köszönöm szépen :) Végülis játszhatjátok az ovist, anyuka létetekre. (ittis hajrá)
2015. júl. 22. 13:09
 6/26 anonim ***** válasza:
85%
Alapból lehet, hogy a mai világban furának tűnik a sok különleges külföldies név mellett, de nektek van jelentése a névnek - szerintem szép dolog, hogy így gondolkoztok. Van egy fiatal János nevű ismerősöm, őt mindenki Janesznak hívja, teljesen illik hozzá :)
2015. júl. 22. 13:10
 7/26 anonim ***** válasza:
50%
Szívesen! Nem véletlenül jut el valaki 44%-ig.
2015. júl. 22. 13:10
 8/26 A kérdező kommentje:
Én senkit nem pontozok le, hisz épp ez a kérdés, hogy nagyon gáz-e, nekem az is hasznos, ha azt mondjátok igen nagyon ciki, nem akarok velee kiszúrni, de nem tudom megítélni. Zöld kéz mindenkinek.
2015. júl. 22. 13:11
 9/26 anonim ***** válasza:
30%
Persze, hogy nem véletlenül. Sajnos tele van ez az oldal olyan mintaanyuval, aki képtelen elfogadni a másik véleményét, ha az nem egyezik az övével. Na, az ilyen anyukák juttattak 44%ig :) Kitartás, el ne fáradjatok a pontozgatásba :)
2015. júl. 22. 13:13
 10/26 anonim ***** válasza:
65%
Le kellene szokni erről, hogy odabiggyeszted, le lehet pontozni. Felhívás keringőre! Ez maga a dedó!
2015. júl. 22. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!