János név kisfiúnak nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Kétes érzéseim vannak vele, nem túl öreges-e, de igazából végig néztük az összes fiú nevet és egyik sem tetszik igazán. Azért gondoltunk erre a nevére mert így hívták a párom édesapját aki sajnos már nem él, de egy remek ember volt és úgymond előtte tisztelegnél ezzel, másrészt meg szerintem kisfiúnak kifejezettem aranyos a "Jancsi" becézés... nem tudom, ti mit gondoltok, nagyon megszivatnánk a gyereket?2015. júl. 22. 13:04
12/26 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam hogy második névnek kapna valami egyszerű, hétköznapi nevet pl Bence, hogy ha a Jánost nagyon gyűlölné nagyobb korában, legyen egy másik kéznél :)
2015. júl. 22. 13:19
13/26 anonim válasza:
Pedagógus vagyok, a sulinkból nemrég ballagott el egy János nevű fiú. Tény, hogy a nem kicsi iskolában ő volt az egyetlen ilyen nevű, de soha senki nem botránkozott meg rajta. :)
Felnőttnek komoly, férfias hangzású név, gyereknek ezerféleképp becézhető. Nem gáz, kicsit sem.
14/26 anonim válasza:
Kisfiam osztálytársa Bence József :) például.....
én úgy tapasztalom, hogy a mai gyerekek nagyon elfogadóak a nevekkel kapcsolatban is..... legalább is nálunk így van.
Szerintem normális, elfogadható név :) nekem tetszik :O
Esetleg a Janó változata?
15/26 anonim válasza:
Fiam osztályában is van Erzsébet, Csaba, Aranka, István:) Teljesen hozzá lehet szokni.
16/26 anonim válasza:
Nem.
Kisvárosban élek, itt sokan adják apuka után. Az oviban több János van, mint Máté.
17/26 anonim válasza:
Tesóm 8 hónapos kisfia is János, tesója Mihály.
szerintem is sokkal jobb, mint a ritkának gondolt divatnevek, amiket ma tucatjával adnak...
18/26 anonim válasza:
Nekem Janónak becézve kifejezetten tetszik. Felnőttként meg teljesen korrekt név lesz.
19/26 anonim válasza:
Bár én nem adnám(nem is adtam,2 fiam van),ennek ellenére simán vállalható.A kisebbik fiam ovis csoportjában van egy László,egy Gyula,és egy Géza.Egyik se mondható mai,divatos névnek,a gyerekeknek mégis természetes,hogy így hívják a társaikat.Nem mondhatom,hogy falun,vagy kisvárosban élünk,budapestiek vagyunk!
20/26 anonim válasza:
Nekem gáz. Szép időtálló név. Nekem tetszenek a hagyományos nevek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!