Anyukák! Ha egyedül maradántok a gyerek (ek) kel mihez kezdenétek?
7-es
Én is bíztam a férjemben, azt hittem tökéletes a kapcsolatunk, mégis egyedül hagyott egy újszülöttel....
Érzelmileg megviselne, mert nagyon szeretem a férjem, de biztos, hogy összeszedném magam legalább a gyerek miatt.
Anyagilag nem lenne probléma, még akkor sem, ha nem fizetne gyerektartást.
Mivel a férjem nagyon sokat dolgozik, ezért a gyerek és a háztartás szinte teljesen rám marad, így bizonyos szempontból még könnyebb is lenne. Valamivel kevesebb lenne a házimunka és annyival több lenne a szabadidőm, amennyi láthatásra elvinné.
őszintén szólva, szerintem több lenne a szabadidőm :D ha még 1-1 hétvégére elvinné apa, akkor meg még kipihent is lennék :D
jó ez most csúnyán hangzik, de mi most robot üzemmódban vagyunk, férjemnek vállalkozása van, igyekszik felfuttatni ezért keveset van itthon. annyi, hogy ő viszi reggel oviba a gyereket, de én megyek érte, én vásárolok, főzök, hétközbe takarítok, ő este jön haza, most beszéltünk, majd olyan 10-11 fele keveredik haza és f8-kor elment :)
ha elválna, akkor kevesebb lenne a mosni, mosogatni való, nem kéne utána rendbetennem az ágyat és egyel kevesebb adagot főznék :D
anyagilag gyerektartás nélkül is ellennénk a gyerkőccel, 2 munkahelyem van, tisztességesen dolgozom :)
lelkileg viszont biztos trottyon lennék, gyerekkorunkban jöttünk össze, azt se tudnám merre induljak előre, szóval nem tudom, hogy nyitnék-e egyhamar valamerre...
Anyagilag semmi gond nem lenne. Viszont érzelmileg,biztos kikészülnék. A fiam imádja az apját (nagyon jó apa), a szívem megszakadna, hogy ha nem látná minden nap. Nem mellesleg én is nagyon szeretem a férjem.
Őszintén! Biztos,hogy vonszolnám az életem, mert a gyerekeim miatt muszáj (tesót most várjuk), de szerintem nagyon nehezen élném túl.
Köszönöm a válaszokat.
Látom többen vagytok, akiknek anyagilag nem jelentene problémát, érzelmileg viszont igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!