Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rossz ember vagy lelketlen...

Rossz ember vagy lelketlen az, aki nem szereti a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Zavar,ha ilyen ember társaságába kerülsz a gyerekeddel?

Kíváncsi vagyok a véleményekre. Köszönöm.

2015. júl. 13. 13:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%
A nőnek lelki problémái vannak. Nem vagy köteles játszani a gyerekével. Nem is értem, min akadt ki ennyire. Komolyan. Nekem is picikém van, de soha nem akarnám rátukmálni egyetlen rokonra sem.
2015. júl. 13. 13:41
 12/18 anonim ***** válasza:
82%

Kicsit érdekes mondjuk ez a válasz hogy "nem dadáskodni jöttem". Egy sima nincs kedvem is megtette volna. Nem kell egy 3 évesnek túlmagyarázni a dolgokat :-)

Az anyuka viszont nagyon durván túlreagálta a dolgot, erre nincs mentség.

A többiek hogy reagáltak? Senki nem tette helyre?

2015. júl. 13. 13:46
 13/18 anonim ***** válasza:
83%

Nem vagy lelketlen sem gonosz :D Ne aggódj :)

Nem vagy köteles dajkálgatni,babusgatni más gyerekét. Szerintem inkább a nőnek vannak gondok a fejében :)

2015. júl. 13. 13:48
 14/18 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem is lehet kicsit erős volt, de legalább őszinte voltál. Máskor mond azt hogy nincs tapasztalatod gyerekekkel és nem szeretnéd a felelősséget vállalni. Ez így kicsit árnyaltabb, meg nem lehet annyira belekötni.

Mondjuk anyuka is elég érdekes h elküldené a 3 éves gyereket olyan emberrel játszani, akit életében akkor látott először.

2015. júl. 13. 13:49
 15/18 anonim ***** válasza:
77%

Semmi gond, hogy nem akartál vele játszani.

De ezt udvariasabban vagy diplomatikusabban is lehetett volna közölni :)

Persze a nő erősen túlreagálta a kiabálással.

2015. júl. 13. 13:53
 16/18 anonim ***** válasza:
62%
Nem írtad, de tutira csaj vagy, srác/férfi ilyenen nem filózik. Azért aki nem antiszociális, az legkésőbb kisiskolás korára megtanulja, hogy más kisgyerekét illik kicsit agyondicsérni a szüleinek. 10 évesen is szépen dicsértem volna a gyerkőcöt, aztán gyorsan tovább passzoltam volna.
2015. júl. 13. 13:56
 17/18 anonim ***** válasza:
77%
A menyasszony nővéréről van szó, biztos dolga volt az esküvői teendők körül és segítség kellett volna neki, gondolom, nem órák hosszára. Meg aztán kicsit finomabban is megfogalmazhattad volna a kérésre adott válaszodat, pl: ne haragudj de nem értek a gyerekekhez, nem szeretném vállalni. Ettől függetlenül nem kellett volna ordibálnia.
2015. júl. 13. 14:06
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm mégegyszer a válaszokat!

Igen lány vagyok. Tudom,hogy nyers a stílusom és fogalmazhattam volna szebben is :(

Nem segített az esküvő előkészületeiben. Mint írtam messze laknak,így csak az esküvőre jöttek el.

A férje rászólt,hogy nem volt szép tőle és ő bocsánatot is kért tőlem. Annyit mondott,hogy a felesége rossz paszban van.

Mindenkinek megy a zöld kéz :)

2015. júl. 13. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!