Rossz ember vagy lelketlen az, aki nem szereti a gyerekeket?
Zavar,ha ilyen ember társaságába kerülsz a gyerekeddel?
Kíváncsi vagyok a véleményekre. Köszönöm.
Kicsit érdekes mondjuk ez a válasz hogy "nem dadáskodni jöttem". Egy sima nincs kedvem is megtette volna. Nem kell egy 3 évesnek túlmagyarázni a dolgokat :-)
Az anyuka viszont nagyon durván túlreagálta a dolgot, erre nincs mentség.
A többiek hogy reagáltak? Senki nem tette helyre?
Nem vagy lelketlen sem gonosz :D Ne aggódj :)
Nem vagy köteles dajkálgatni,babusgatni más gyerekét. Szerintem inkább a nőnek vannak gondok a fejében :)
Szerintem is lehet kicsit erős volt, de legalább őszinte voltál. Máskor mond azt hogy nincs tapasztalatod gyerekekkel és nem szeretnéd a felelősséget vállalni. Ez így kicsit árnyaltabb, meg nem lehet annyira belekötni.
Mondjuk anyuka is elég érdekes h elküldené a 3 éves gyereket olyan emberrel játszani, akit életében akkor látott először.
Semmi gond, hogy nem akartál vele játszani.
De ezt udvariasabban vagy diplomatikusabban is lehetett volna közölni :)
Persze a nő erősen túlreagálta a kiabálással.
Köszönöm mégegyszer a válaszokat!
Igen lány vagyok. Tudom,hogy nyers a stílusom és fogalmazhattam volna szebben is :(
Nem segített az esküvő előkészületeiben. Mint írtam messze laknak,így csak az esküvőre jöttek el.
A férje rászólt,hogy nem volt szép tőle és ő bocsánatot is kért tőlem. Annyit mondott,hogy a felesége rossz paszban van.
Mindenkinek megy a zöld kéz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!