Nem túl nagy már egy ekkora gyerek ahhoz, hogy fantáziavilágban éljen? És nem furcsák ezek a fantáziák?
Figyelt kérdés
11 éves lányom most amióta szünet van sokat van együtt a 12 éves szomszéd kislánnyal. A lány ilyen meséket ad be neki, hogy nekik fegyvereik vannak elrejtve otthon befalazva a falban, és bármikor elővehetnék és lelőhetnének vele mindenkit az utcában és hasonlók. A frászt hozta a lányomra, de mondtam neki, hogy a kislány nyilván csak kitalálta, a lányom megnyugodott. Ennek ellenére engem aggaszt, elég furának tartom ezt az egészet, hogy ilyenekről fantáziál, vagy normális ez egy ekkora gyereknél? Miért mond ilyeneket? Beszéljek az anyjával?2015. júl. 13. 11:22
1/5 anonim válasza:
Nem értem, mitől vagy biztos benne, hogy a kislány csak kitalálta ezt.
Valószínűbb, hogy tényleg van valahol eldugva fegyver, és mivel nem beszélnek erről a gyerekkel (talán úgy gondolják, a gyerek nem is tud róla), ő hozzárakta a tv-ből látott dolgokból azt, amit gondolt.
Én beszélnék a szülőkkel.
2/5 anonim válasza:
1-es, az jó. De ha nem kitalálta és tényleg fegyvereik vannak a falban, akkor odaküldöd a kérdezőt beszélni pszichopatáékkal? :D
Nem tudom, valami egész biztos, hogy nincs rendben a kislánnyal, hogy ilyen agresszív fantáziái vannak... azt már csak remélni merem, hogy nincsenek igazából fegyvereik.
3/5 anonim válasza:
Attól, hogy van otthon fegyver valahová eldugva, még nem lesz se pszichopata, se tömeggyilkos valaki. Lehet, hogy csak egy légpuskáról van szó.
4/5 anonim válasza:
Persze, lehet, hogy van otthon tényleg fegyverük, de azt sokkal többször lehet szerintem tapasztalni, hogy a gyerekeknek a fantáziavilág, főleg ha összekötődik a nagyotmondással, dicsekvéssel, akkor a menekülés egy formája. Az, hogy egy középsős gyerek macskásat játszik négykézláb nyávolgva a konyhakövön, az még oké, de aki tizenévesen még ott tart, hogy apukám bokszokó meg titkosügynök meg hogy tömegpusztító fegyvereink vannak otthon, és ezt szinte valóságként is éli meg, az szerintem egy menekülés.
5/5 anonim válasza:
sserintemez hülyeség.Egy tizenkétéves lány nem talál ki ijesmit.és ha igaz is lenne akkor biztos nem tudna róla.Ezt egy filmböl vagy könyvböl szedte.Szerontem csak kerüljátek el öket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!