Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti minor mondtátok el a...

Ti minor mondtátok el a férjeteknek/barátotoknak/élettársatoknak hogy gyereket vártok töle?

Figyelt kérdés
Nos hát megesett aminek kell. Vártuk a babát (első lesz), de én titkoltam elötte. Mikor megtudtam majd kiugrottam a bőrömből. De lassan nem tudom tovább titkoli mert kerekedik a hasam. Mikor mondjam el neki?

2015. júl. 12. 13:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
79%
Ha szülésig nem látszana rajtad a terhesség, akkor a kórházba menetelre időzítenéd a bejelentést, vagy mi? :D
2015. júl. 12. 17:48
 22/28 anonim ***** válasza:
61%
Várod, hogy betöltsed a 12. hetet, vagy mi? :) Hátha mégsem akar annyira gyereket?
2015. júl. 12. 17:49
 23/28 anonim ***** válasza:
25%

Én még ilyet nem is hallottak!

Titkolod a férjed előtt?

Mert?

Úgy teszel, mintha neki köze sem lenne hozzá.

De azt elvárod, hogy ha megszülsz, akkor eltartson.

Tudod mit csinálnék a helyében? A megkapott fizetést majd csak egy hónap múlva adnám haza. Minek korábban, hát nem ráér????

Örülhetsz, ha nem fog megharagudni rád!

2015. júl. 12. 18:37
 24/28 A kérdező kommentje:

Na jól van el mondtam neki. Ő is nagyon őrült és azt mondta egy Ferenc Józsefkének örülne.

Köszönöm a néha sértő válaszokat. most már tárgytalan.

És ki kérem magamnak én magamat is eltudom tartani. Szülés után dolgozni szeretnék fizetésem van elég. És mint okos nő vannak tartalékaim. Én nem szorulok senkire és semmire

2015. júl. 12. 19:55
 25/28 anonim ***** válasza:
32%

Na öcsém, hogy te mekkora egy idióta nő vagy.

Az ilyenekről szobrot kéne állítani.

Szülés után visszamennél dolgozni, azokután, hogy még rá sem vagy szorulva?

Hát felakasztanálak.

Minek az ilyen nyomorultnak gyerek????

2015. júl. 12. 20:59
 26/28 A kérdező kommentje:
Idiota persze. Még igy is többet érek mint egy férfi.
2015. júl. 12. 21:29
 27/28 anonim ***** válasza:

Én két hétig titkoltam.

Többször vérezgettem, először nem talált semmit a doki.

Aztán két héttel később ott volt egy nyolc hetes pötty.

Úgy voltam vele, hogy amíg nem biztos, kimondani sem akarom. Mikor biztos lett, bejelentettem.

2015. júl. 13. 09:06
 28/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Én már biztos vagyok benne és voltam is. De most már elmondtam és nagyon örült.
2015. júl. 13. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!