Ti minor mondtátok el a
férjeteknek/barátotoknak/élettársatoknak hogy gyereket
vártok töle?
11/28 anonim válasza:
Majd ne csodálkozz, az első nyakleves után.
2015. júl. 12. 14:52
12/28 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam már el is kezdtem egy kicsit nagyobb vacsorát főzni.
És ugyan miért kapnék egy nyaklevest kedves 11#?
13/28 anonim válasza:
Mert egy ilyen komoly dolgot normális ember nem titkol el.. Ez egy olyan dolog amit meg kell osztani vele, lehet még nem is áll készen az apaságra.. Az teljesen mindegy, hogy ő mit szeretne? Önző vagy.
2015. júl. 12. 15:19
Én a pozitív teszt után kb 10 percel fel is hívtam. Nem tudtam magamba tartani még hazaér annyira boldog voltam és az ő hangulatán is javított a nagy hír.
2015. júl. 12. 15:25
15/28 A kérdező kommentje:
Oké rendben sejtettem, hogy egy kicsit elkéstem. De akkor sem vagyok önző. És ő is felkészült rá hogy apa lesz. Amikor elkezdtük azt mondta neki már az se baj, ha holnap szülők. Szóval attól nem félek, hogy felkészületlen lesz. Az én férjem elég talpra esett
Pár napja késett a vérzésem, amikor megcsináltam a tesztet a mosdóban a férjem pedig kint várt a mosdó előtt, tehát azonnal megtudta.
És baromira örült neki.
Tudod nekem ez egy kicsit visszatetsző, mert miért titkolózol a saját férjed előtt? Ha tervezett baba, akkor nem értem.
2015. júl. 12. 16:14
17/28 A kérdező kommentje:
De épp ez az hogy meglepetés legyen. Én egyedül csináltam a tesztet mert ö elöbb megdolgozni mint én. És akkor ugy gondoltam inkább megtartom meglepetésnek.
18/28 anonim válasza:
De akkor is ugyan olyan nagy meglepetés ha a teszt után mondod el. Attól hogy vársz 1 hónapot még nem lesz kisebb vagy nagyobb meglepetés. Akkor már csak az lesz a ráadás meglepetés hogy eddig eltitkoltad...
2015. júl. 12. 16:54
19/28 A kérdező kommentje:
Jól van ezen szempontból elismerem kicsit hülyeség volt amit csináltam. De az idő nem visszafelé forog így legjobb lesz majd vacsora közben elmondani.
Nekem irto furcsa, hogy titkolod. Én amint megtudtam, fel is hivtam. Ha már egy honapja tudod, minimum 8 hetes terhes lehetsz, már az elsö uhn is tul vagy gondolom. Irto pipa lennék a férjed helyében, ha ebböl kihagytál volna.
Nem értem mi az, hogy meglepetésnek szeretnéd, meglepetés az a 4. meg a 8. héten is.
Ha van képed az elsö uhrol, akkor add neki oda a ma esti vacsinál.
2015. júl. 12. 17:40
Kapcsolódó kérdések: