Mikor kezdtetek el vásárolni a babának?
Figyelt kérdés
Mennyi idős terhesek voltatok,amikor elkezdtétek megveszegetni a dolgokat? Kiságy,babakocsi,szobabútor,ruhák stb.2015. júl. 11. 16:10
11/14 anonim válasza:
Kb 20 hetesen, akkor tudtuk meg, hogy fiúcska lesz. De nem egyszerre mindent, a nagyobb dolgoktól haladtunk havonta a kisebbek felé. / babaágy-babakocsi-babakád-ruhácska- piperecuccok,kórházi csomag/ kb a 34 hétre kész volt minden.
12/14 anonim válasza:
Kiságyat, babakocsit kaptam.
Az összes többit én vettem. Mivel a 37. hétig dolgoztam, csak utána foglalkoztam a vásárlással. 2 nap alatt megvolt. Anyósom segített.
13/14 anonim válasza:
A hetedik hónapba mentünk el bevásárolni, megvettünk mindent ami a szüléshez kell és minden nagyobb dolgot, ami szükséges volt, kivéve a kiskádat. Ezt a férjem vette meg, miután megszületett a baba. Baba ruhákat, pelust, apróbb dolgokat a terhesség vége felé vettem, mindig, mikor szükséges volt.
14/14 anonim válasza:
Annyira primitív ez a lepontozás, most én is pontozzak le mindenkit, aki mást írt, mint én?
Ezért tart ott ez az ország, ahol tart!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!