Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha teherbe esnék egy férfitól...

Ha teherbe esnék egy férfitól aki hasonlít a férjemre és azonos a vércsoportjuk is, kiderülne valamiből hogy nem az ő gyereke?

Figyelt kérdés
Mondjuk hogy senki idegen nem tud róla az érintettek pedig tartják a szájukat
2015. júl. 11. 15:09
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Megszakítással védekezünk szóval elvben becsuszhatna de nem bízom a véletlenre meg időm sincs kívárni
2015. júl. 11. 18:49
 22/39 anonim ***** válasza:
40%
Ez kamu!Ennyire primitív nem lehet egy felnőtt,felelősségteljes FELESÉG!Ha nincs ideje,és babát akarNAK nem megszakítással védekeznek,hanem SEHOGY!
2015. júl. 11. 18:58
 23/39 anonim ***** válasza:
43%

Nő vagyok,3 gyerekes.Azt kell,hogy mondjam,ilyen esetben szégyellem,hogy nő vagyok!A mondás igaznak bizonyul:egy nő MINDENRE képes azért,hogy legyen,és,hogy ne legyen gyereke!

Remélem,még ha össze is jön,mihamarabb kiderül a dolog!

2015. júl. 11. 19:13
 24/39 anonim ***** válasza:
38%

De miért akarsz ennyire teherbeesni?

Miért írtad, hogy ,,kell"?

2015. júl. 11. 19:25
 25/39 A kérdező kommentje:
22-és. Nem akarunk babát hanem csak ÉN akarok. A férjem időben kiveszi
2015. júl. 11. 20:21
 26/39 A kérdező kommentje:
24-es. Azért sürgős mert a kisfiam májusban lesz két éves. Addigra már szülnöm kéne
2015. júl. 11. 20:23
 27/39 anonim ***** válasza:
34%

kell a gyed? úgy érted?

most őszintén, meddig csinálnád ezt? hogy 2 évente szülsz? és mire lesz így elég a gyed? mert gyerekek számával nem nő az összeg, viszont a kiadás igen.

miért nem mész vissza dolgozni? mitől félsz?

engem tényleg érdekelne! ha már ennyire görcsösen ragaszkodsz ehhez az elmebajhoz, szerintem már így is túl sokat voltűl a 4 fal között :(

2015. júl. 11. 20:29
 28/39 A kérdező kommentje:
Mindig is három gyereket akartunk és én így egyben szeretném letudni a gyedet. Még van két évem a suliból és lehet normális munkám. De a korábbi munkahelyemre nem szeretnék visszamenni. Semmiképp. Amíg dolgoztam is nyugtatókon éltem, sírógörccel jártam dolgozni. Nem tudom azt csinálni
2015. júl. 11. 20:33
 29/39 anonim ***** válasza:
57%

Hihetetlen számomra, micsoda aljas r.i.b.a.n.c.o.k léteznek, komolyan. Amig otthon tespedsz, a férjed dolgozik, nem? Ö a családfenntarto, akkor szerintem van beleszolása, hogy hány éhes szájat etessen.

Azt irtad, hogy imádod a férjed. Nevetséges, komolyan. Egyáltalán nem tiszteled öt.

Szoval ez a nagy terv, teherbeesni valakitöl, aki hasonlit a férjedre? Csak gratulálni tudok, komolyan. Bele tudnál nézni ezek után a hön imádott férjed szemébe? És hagynád, hogy a gyerekeként nevelje? És mi lenne, ha az abortuszra szavazna mikor elujságolod a terhességet? Gondolom várnál azzal is minimum a 11. hétig

2015. júl. 11. 20:36
 30/39 anonim ***** válasza:
45%

Hát gratulálok!

Inkább megcsalod a férjed, szülsz neki egy fattyat, elvárod neki, hogy jó képet vágjon hozzá, gondolván, hogy a sajátja, dolgozzon mint egy marha, hogy neked, a 2 meglévő gyereknek és a fattyadnak meglegyen mindene csak azért mert derogál elmenni dolgozni!

Ki mondta neked, hogy ugyanoda kell visszamenned dolgozni?

Ha lett volna eszed, előbb tanulsz, csak aztán csináltatod fel magad, vagy ha már felcsináltattad, ott van 5-6 év (a 2 gyermeknevelési ideje), amikor is te mit csináltál? Miért nem jutott hamarabb eszedbe, hogy talán valamit tanulni kellene, hogy normális munkád legyen?

Tudod mi vagy? Egy mérhetetlenül önző ember!

Átgázolsz mindenen, ami szent, csakhogy neked jó legyen minden, de legfőképpen kényelmes!

Jó lenne, ha kicsit magadba néznél!

2015. júl. 11. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!