Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Velem van a baj, vagy nektek...

Velem van a baj, vagy nektek is ennyire sokba kerül a gyerek ruházkodása?

Figyelt kérdés
4 éves,most már nézegetem apránként hogy mi kell majd őszre.4 db cipő kell (itthoni benti,ovis benti,edző meg egy balerina) ez kapásból 14.000 (a 4 összesen,deichmann),és még olcsó is,ahhoz képest akinek speciális kell,amiből egy akár 10.000 is.Tudom,ezt megvehetném olcsóbban a kínaiban,de azokba beleizzad,gombásodik a lába.Ruhák egy részét turizom,de azok sem olyan olcsóak mert csak szép állapotúakat veszek,ami drágább,és az se mindegy milyen,szeret szépen öltözködni.Ruhák még Kik,meg kínai némelyik,bon prix,H@M,csak az olcsóbbakat (kivéve nadrág mert azt nehezen kapok rá) és mégis évente 2-szer 50.000-et biztos ráköltök ruhára,cipőre,de lehet még többet is (gyorsan is nő) velem van a hiba,én csinálom rosszul vagy másnak is ilyen drágán jön ki?És tényleg próbálok az olcsóságra is menni,de még így is baromi sok...
2015. júl. 11. 12:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Lányomnak 5 éves 2 pár szandálja van egy ovis benti,és egy kinti,és rossz időre egy sport cipöje,ruhát,lidlben veszem mert szépeket lehet kapni,2-3db polokat,1200-1500ft lehet kapni ,legings is lidlben veszem olcson,tescoban most leárazáskor vetem neki ujj kardigánt ,uj hosszu ujju felsöket,rövid ujju polot is ,hm rövid nadrát vetem leárazáskor ,legginset,hádában is turiztam most mer féláras minden ruha a darabárasokban,én nem egyszere,veszek meg mindent hanem leárazásokkor ,szoktam venni néhány darabot illetve ,lidlben .igy egyszere nem költök sokat ,

Én a helyedben lábeliböl nem venék sokat elég 1 pár benti,és egy kintre,

2015. júl. 12. 12:15
 12/12 anonim ***** válasza:

két gyerkőcöm van, 7 éves lány (elsőt kezd...) és 5,5 éves fiú.

Amerre járok és látok valamit nagyon akciósan, azt megveszem és legfeljebb eláll a szekrényben. pl lidli/aldi/tesco és a kedvencem a decathlon. ha szezonvégi vagy kifutó kollekciós-kiárusítás van, akár harmadáron kifogom a cuccost és nagyon-nagyon jó minőségű pl a decathlon.

egy anyukával bizniszelni is szoktam, én az alsós lányáról kapok az enyémre cuccost, ő meg az én fiamról az övére. Ez kb a lánykám ruhatárának a felét lefedi, sokat spórolok rajta. Most kutatok olyan után, akinek lánykaruha kellene és fiúruhát adna érte... :)

nálunk nagyon tré turkálók vannak sajnos, a netes rendeléssel meg már befürödtem párszor.

most az sulikezdés izgi nekünk, pont a napokban számoltam, hogy maga a tanszer olcsóbban kijött, mint emennyibe a szükséges ruházat fog kerülni, mert kérnek kinti és teremcipőt is, kinti melegítőt és benti tornaruhát is, plusz edzésre speckó cucc kell majd :S jól jár majd a decathlon velünk megint, de még mindig ott találok meg legolcsóbban mindent.

és míg a lányom vigyáz a holmijára, a fiúról ez nem mondható el, örökké elszakad, kikopik stb, igazi gatyaszaggató kisiparos őkelme, meg hát nyúlik mint akit húznak, 2-3 hónap alatt rövid lesz minden naci rá.

cipők meg: pfff... örökké cipőt kell vennem nekik, vagy egyiknek, vagy másiknak.nekem meg a férjemnek életünkben nem volt ennyi cipőnk, mint nekik fejenként.

2015. júl. 12. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!