Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1 hónapos a babám, és nappal...

1 hónapos a babám, és nappal alig alszik. Akiknek ennyi idős a babája vagy hasonló korú, azok mennyit alszanak?

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 14:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Igaz, a mi lányunk már 1 éves, de ő kezdettől fogva nagyon keveset aludt nappal. Én is teljesen meg voltam lepődve, mert mindenki azt mondta, h az újszülött eszik-alszik. Na, ehelyett ő 3x fél órát aludt csak mindig. De éjszaka aludt, nappal meg ennyi volt az igénye!
2010. márc. 4. 14:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen a babám volt, hogy 2-3 órát is ébren volt, majd aludt fél órát, majd megint órákig nézelődött. Kétségbe voltam esve, de megnyugtattak, hogy ilyen babók is vannak.
2010. márc. 4. 14:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Az én fiam 16 hós, 1 hósan egész nap aludt, csak enni kelt fel.

Volt olyan, hogy déltől este 8ig aludt kint a teraszon, és meg sem mozdult! :D

Mondjuk ő mai napig is 14 órát alszik éjjel, plusz nappal is 2x2órát igényel.

2010. márc. 4. 14:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam sem aludt szinte semmit 1-2 hónapos koráig. Ha nem volt kézben állandóan sírt. Elaltatni sem nagyon tudtam. Később is csak babakocsiban tudtam elaltani. Most viszont 2 és fél évesen hihetetlen sokat tud aludni.
2010. márc. 4. 15:04
 5/6 anonim válasza:
anyukám mondta kiskoromban nem szeredtem aludni és most is utálok aludni kivéve este:) tehát ez normális
2010. márc. 4. 19:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!Az én fiam is 1 hónapos,és már majdnem 2 hete kínlódunk ugyanezzel a problémával...Egyszerűen nem alszik nappal,egyszer 12 órán át ébren volt!!Éjszaka szerencsére alszik,általában csak egyszer ébred enni,de nappal gyakorlatilag csak eszik és eszik.A fenekem hozzánőtt a fotelhez,a nagyobbik gond viszont,hogy sokszor csak este jutok el odáig,hogy reggelizzek,ami meglátszik a tejem minőségén is...

Nekem csak kb. 2-3 napja esett le,hogy valószínűleg ennek a reggeltől estig tartó evésnek köszönhetem,hogy szinte átalussza az éjszakákat.De így hogy lehet elvégezni a házimunkát?Neked sikerül??

2010. márc. 8. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!