Szerintetek normális, ha egy 9éves fiú még a szüleivel alszik?
Figyelt kérdés
2015. júl. 9. 11:08
11/16 anonim válasza:
Tök hidegen hagy ki hogyan alszik
12/16 A kérdező kommentje:
Nálunk inkább fordítva van,neki egy csomó olyan van megengedve,ami a picinek tuti nem lesz. ( válogatás,pl )
Ő már most a kiságyban alszik,hálistennek végigalussza az éjszakát :)
2015. júl. 9. 16:03
13/16 anonim válasza:
Mikor három hónapos lányom volt, akkor még én is minden nevelési kérdésre egyből vágtam a teljességgel megkérdőjelezhetetlen egyetemes igazságot, kábé mindenkiről megvolt a véleményem, aki nem eszerint neveli a gyerekét, és tuti biztosra vettem, hogy nálunk nevelési kérdésben kizárólag az lesz, amit én meg apjukom nagy bölcsességünkben elhatározunk. Csak azóta szoktam elbizonytalanodni és a saját megrendíthetetlen elveimet megrendíteni, amióta át kell őket ültetni a gyakorlatba. Neked tuti jobban fog menni!! :)
14/16 anonim válasza:
Mondjuk érdekes h olyan férfit választottál a gyereked apjának, akinek a nevelési elveivel abszolút nem értesz egyet (mert gondolom apukát nem zavarja ha megengedi a válogatást/együtt alvást ill. egy csomó dolgot, amivel te nem értesz egyet és nem szeretnéd a közös gyereknél alkalmazni)
15/16 A kérdező kommentje:
Van egy nagyfiam,5éves. Ő is eszerint az elvek szerint neveljük. Persze nincs pl kitiltva az ágyból,de nem igényli a velünk alvást. A párom vele szemben mindig keményebb,szigorúbb,mint a fiával. Remélem a picivel is tudja tartani a határokat. Igazából az elveink egyeznek. A baj az,hogy ha a Fiának valami nem tetszik,akkor nem hajlandó hetekig jönni.
2015. júl. 9. 21:06
16/16 anonim válasza:
Miért, a te fiad nem a párod fia? Amúgy simán elképzehető, hogy apa lelkifurdalást érez, amiért ott hagyta a kisfiút, és ezért engedékenyebb vele. Vagy csak elfogadja, hogy azt a gyereket máshoz szoktatták és nem kilenc évesen akar ezen változtatni. Számodra eddig ez nem volt probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!