Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki milyen nevet ad vagy adott...

Ki milyen nevet ad vagy adott a gyermekének?

Figyelt kérdés

Egyre több a különleges név manapság.

A szülő nem gondol arra, hogy gyermeke egy

Ronvald, Szely, Kazetta vagy Dzsúlió névvel kell, hogy leélje az életét?

2015. júl. 7. 10:11
 1/5 anonim ***** válasza:
60%

Az tény, hogy most a különleges nevek a felkapottak, de azért igencsak ritka az olyan aki pl. Kazetta nevet ad. Ezt azért át szokták gondolni. Vannak hülye emberek, akik nem de hát kivétel mindig van.

De nem értem miért kell egy kérdést 20x feltenni...

Ez téma már túl van tárgyalva.

2015. júl. 7. 10:18
 2/5 anonim ***** válasza:
66%

A kérdésedre válaszolva: nem, nem gondolnak rá, vagy igen, de semmi rosszat nem látnak benne. Ennyi.

Amúgy meg igen, ez a téma lerágott csont. Más nevekből meg Dunát lehet rekeszteni, van, akit az irritál. Mindenki más.

2015. júl. 7. 10:31
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Én a kérdésedre válaszolok kedves kérdezõ, ha lányom lesz, akkor Lilien, ha fiam, akkor Bence :)
2015. júl. 7. 10:41
 4/5 anonim ***** válasza:

2 kislányom ritka nevet kapott, de nem Kazetta és Dzsúlió félét.

A szülő gondol arra, hogy a gyermek ezzel a névvel fogja leélni az életét. Én semmi kivetnivalót nem látok a különleges nevekben, semmivel nem rosszabb, mint például a tucatnevek.

Attól szép a világ, hogy különbözőek vagyunk, másképpen gondolkodunk, más az értékrendünk, más a nevünk. Tartsuk tiszteletben egymást!!!

2015. júl. 7. 11:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én fiamnak Dávid a neve.
2015. júl. 7. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!