Ismertek olyan nagycsaládosokat, akiknél a gyerekek egyneműek? Pl 5 lány.
Tobb ilyen csaladot is ismerek.
1. 5 lanyuk van. Apuka mindig is 5 lanyt szeretett volna, be is jott neki :)
2. Szomszedek most szeretnenek 4. babat. Mar van 3 lanyuk. Azt mondta a ferj,hogy O tudja,hogy megint lanyuk lesz :)))
3. Baratnomeknel is 3 lany van, harmadiknak nagyon szerettek volna kisfiut de most mar nagyon orulnek,hogy igy alakult. Gyonyoruek a csajok.
4. Most ismerkedtem meg egy nagyon kedves novel a fiam ovijabol. Naluk is 4 lany van, nincs kizarva,hogy lesz 5. baba de nem azert,hogy fiu legyen.
6. Nekunk 2 kisfiunk van. Hamarosan szeretnenk harmadik babat. Oszinten, en nagyon kiscsajt szeretnek, ferjemnek mindegy de fiunak is orulni fogunk. Mindenkepp 3 gyermeket terveztunk nemtol fuggetlenul.
Bocs; nem ide tartozik,de nagyon érdekes.
Ismerek olyan családot, ahol a nagymama a második egynemű -lány- unoka születése után osztotta meg a fiával, hogy " el is hiszem, hogy a Mari rá se bír nézni az új gyerekre, mert én se bírtam ránézni a kisebbre". Mert neki, ahogy mondta; "dukált volna egy fiú után egy lány".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!