Klíma nélküli, tetőtéri lakásban elő, babás szülők ti hogyan hűtitek le a lakást?
Nehogy fürödjön többször egy nap!!! Utolsó jó nagy butaságot írt, azzal megbetegszik a baba, sőt az ember is. Ezt a videot érdemes megnézni:
:D a víz nem bánt..
A ventillátor tényleg felesleges. Mi is 4-ik emeleten lakunk 4 emeletes házban, 30 fok van itt is.
Nappal redőny, éjszaka sarokig kinyitott ablak. Rengeteg víz meg többszöri zuhany. Nem mondom hogy így mennyire szuper a meleg de hát jobb ötletem nincs, azt hiszem azt a jeges vizes ventillátor dolog megér egy próbát.
"Nehogy fürödjön többször egy nap!!! Utolsó jó nagy butaságot írt, azzal megbetegszik a baba, sőt az ember is."
Csak úgy "székelyesen" a baba nem ember.
Végül is jó annak a babának, hogy 30+ fokban belerothad a saját izzadságába. Nem ám fürdeni minek az, még a végén jó lesz a közérzete, felfrissül egy kicsit.
2x pancsol általában a lányom az jól lehűti meg kis nedves kendővel áttörlöm a fejét, tarkóját és este is fürdik baja nincs sőt élvezi.nappali fürdésnél csak sima víz van semmi baja nem lesz tőle és is zuhanyzok plusz kis nedves kendő a nyakamba azt cserélgetem mert megszárad rajtam :D
És alvás idő előtt pancsozik így alszik 2 órát
A tetőtérben nekünk parketta van, amit naponta többször jéghideg vízzel mostam fel. Egész nap lehúzva a redőnyök. Azon az oldalon szellőztettem, ahol árnyék volt, éjjel volt nyitva az ablak hosszú ideig. Ventillátort használtam, vizes lepedőt kifeszítve. Ami legjobban bevált, az a hideg felmosás és végső kétségbeesésemben vizet fagyasztottam palackokban és azokat helyeztem el különböző sarkokba. :)
A múlt idő azért, mert végre van klímánk, óriási a különbség. Nagyon együttérzek, alvásidőben kezelhetetlen a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!