Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki mit tenne a helyemben a...

Ki mit tenne a helyemben a következő szituációban? (Nyilván én döntök, de kíváncsi vagyok más hogy gondolja)

Figyelt kérdés
2 gyerkőc, a nagyobbik alsó osztályos. Sportol. Egész évben keményen dolgozik, cél: országos verseny, ahova most eljutott. Kicsi még, nagyon szükség van azért neki a szülőkre. Viszont ekkor lesz a kistesó 3 hetes. Tudni kell, szülés előtt 1 hónappal kórházban voltam, nagyon megviselte a nagyobbikat és most rettentően igényel engem. A verseny 3 napos, 180 km-re lesz. Ti mit csinálnátok?
2015. júl. 4. 17:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én írtam korábban, hogy az utazástól nem, de körülményektől tartok. Kösz a lepontozást egyébként! :)

Azért tartok tőle, mert nagyon nehéz ilyenkor már szállást találni, pont most vagyok túl rajta, alig találtam megfelelőt. Főleg, ha újszülött van, fontosak a körülmények. Nem tudom, anyagilag hogy vagytok eleresztve, nyilván, ha nem számít a pénz, akkor találsz, akármilyen kevés az idő addig. A körülmények alatt még arra is gondoltam, hogy a verseny szervezése hogy van megoldva. Ezekről semmit sem tudunk, tehát nekem ez mind bizonytalan.

2015. júl. 6. 12:09
 22/22 A kérdező kommentje:

Én még senkit nem pontoztam. Nem is szeretem a pontozást. Ne törődj vele. Minden válasz hasznos nekem. Még az is, ami távolabb áll tőlem, hisz akkor nem is tettem fel a kérdést.

Verseny: több versenyszám, de csak előtte tudjuk meg a kiosztást. Ezután lehet nagyjából tervezni.

2015. júl. 6. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!