Mit csináljunk most? (Ajándék fülbevaló)
Kislányom fülbevalót kapott az egyik rokontól, mi azonban nem szeretnénk kilyukasztatni a fülét. Rettentő mérges vagyok amiért erre nem kérdezett rá mielőtt ennyi pénzt kidobott az ablakon, de megbántani sem akarom.
Meddig lehet jó egy baba fülbevaló? Jó lesz neki vajon óvodás kora körül? Van ezeknek valami méretezése?
Nekem ugyan van lyuk a fülemben, fülbevalóm is volt iskolás koromig. Utána Kivettem és nem is hiányzik. Én nem szeretem. Pici gyereknek meg akármibe beakadhat.Barátnőm lánya pl állandóan a fülét rángatja ha álmos. Még most két évesen is. A sulinkban meg volt egy lány akinek egy másik kitépte a füléből.
Egyébként ha majd szeretne fülbevalót akkor úgyis lyukasztat magának akár fáj akár nem. Ha meg nem éri meg a fájdalmat akkor nem is akar annyira.
De ennyi erővel köldök piercinget is csináltathatnék hogy ne később fájjon neki.
ha biztos vagy benne, hogy nem volt róla soha szó, hogy lesz fülije a kislánynak, akkor valahol jogos, hogy nem örülsz az ajándéknak. De lehet, hogy csak tapogatózva érdeklődött, mert meglepetést akart a rokon.
Én nem tenném a fülébe így, ha nem akarod, de ezt meg is mondanám az ajándékozónak. A babafülbevalót amúgy kisiskolás korig is lehet hordani. De ezt a 'megbeszéljük vele, majd ő eldönti' dolgot nem tartom jónak. Most mi lesz, ha háromévesen kitalálja, mert anyának is van meg a mamának is van, egyiket kilövik, visít, fáj neki, másikat nem engedi, elrántja a fejét? Akkor fél fülit hord? Vagy 'kárbamegy' a fájdalom?
Mi is fülbevalót vettünk, mi meg is beszéltük a szülőkkel, hogy ezt vesszük. Halasztották, halasztották a füllukasztást, most már elég határozott a kislány, biztosan nem engedné nem hogy a másodikat, de az elsőt se valószínű, nem szereti, ha a szülein kívül más hozzáér... szóval mi is adtunk a szarnak egy nagyon drága pofont, ráadásul ez meg is volt beszélve...
Na de ezt csak azért írtam le, hogy ha mégis volt valami kis célzás, amit így utólag vettél észre, akkor nem csoda... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!