Mitől lehet ez a nem normális érzésem? Lehet hogy nem fogom szeretni a kisfiam?
Először is.
Nyugi.
El fog múlni.
Leírom velem mi volt: Első baba, lányt akartam, fiú lett. Amint megtudtuk, rögtön átváltott az agyam. Már büszke voltam.
Most második baba, szintén fiút akartam, kislányunk lesz.
Mit ne mondjak, 8 hete tudjuk.
Most, amióta intenzíven rugdos és megvettem az első kis rózsaszín ruhákat neki fogadtam el teljesen a dolgot.
Persze még mindig olyanokon jár az agyam,hogy fülbevaló,hajfésülés, milyen ünneplőt lehet ráadni majd Karácsonykor..
A fiammal ezek nem voltak.
De mostmár nagyon örülök,hogy így történt, a család pedig mégkevésbé.
Hidd el ez átmeneti, szeretni fogod a fiad. Sőt. Ő lesz a szerelmed. És neki is te. A férjed pedig nagyon-nagyon büszke ember lesz.
Nézd, a pénisszel járó gondokat meg lehet előzni körülmetéléssel. Amerikában nem véletlen, hogy a népesség 80%-át születése után körülmetélik. Nem, nem vallási okból, hanem megelőzendő az ilyen problémákat.
Kisbabánál pont akkora beavatkozás, mint egy fülbevaló belövése. Egy-két mp a művelet, utána kap rá egy ragtapaszt, másnap ránéznek és ennyi volt.
Míg kamaszkorban vagy iskoláskorban már komolyabb műtét, ha akkor lesz rá szükség, akár részlegesen, akár teljes egészében.
" Nézd, a pénisszel járó gondokat meg
lehet előzni körülmetéléssel"
Barbár szokás. Hagy döntse el a gyerek ha felnőtt, hogy megcsonkitva akar-e élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!