Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez a nem normális...

Mitől lehet ez a nem normális érzésem? Lehet hogy nem fogom szeretni a kisfiam?

Figyelt kérdés
Már van egy kislányom és ő az életem értelme. Amikor terhes voltam vele nagyon kisfiút szerettem volna. Most úgy néz ki, hogy kisfiam fog születni de valahogy elkeserít a gondolat. Egyszerűen nem tudom magam elképzelni fiús anyukaként. És bevallom őszintén ez főleg a kuki miatt van. Annyi kérdést olvasok mindenfelé vele kapcsolatban (tisztítás, letapad a bőr stb ) hogy úgy érzem nekem ez nem menne. Mostanra már ott tartok hogy a sírás kerülget hogy nem kislányom lesz, pedig nagyon akartuk a babát és eleinte minden vágyam az volt hogy végre fiam legyen.
2015. júl. 3. 06:14
 1/9 anonim ***** válasza:

Először is.

Nyugi.

El fog múlni.

Leírom velem mi volt: Első baba, lányt akartam, fiú lett. Amint megtudtuk, rögtön átváltott az agyam. Már büszke voltam.

Most második baba, szintén fiút akartam, kislányunk lesz.

Mit ne mondjak, 8 hete tudjuk.

Most, amióta intenzíven rugdos és megvettem az első kis rózsaszín ruhákat neki fogadtam el teljesen a dolgot.

Persze még mindig olyanokon jár az agyam,hogy fülbevaló,hajfésülés, milyen ünneplőt lehet ráadni majd Karácsonykor..

A fiammal ezek nem voltak.

De mostmár nagyon örülök,hogy így történt, a család pedig mégkevésbé.

Hidd el ez átmeneti, szeretni fogod a fiad. Sőt. Ő lesz a szerelmed. És neki is te. A férjed pedig nagyon-nagyon büszke ember lesz.

2015. júl. 3. 06:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Bocsi, tehát a család mégjobban örül a kislánynak, mert még nincs kislány unoka egyik ágon sem. :)
2015. júl. 3. 06:20
 3/9 anonim ***** válasza:
nyugi, ennyi erővel a lánynak is tisztítani kell, ugyan úgy összetapadhat mint egy fiúnak, tehát, lehet hogy a kisfiadnak probléma mentes lesz a kukaca, de ha kislányod lenne, az ő puncijával is lehetnének ilyen gondok. Szeretni fogod, ne aggódj.
2015. júl. 3. 06:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Amikor az első gyermekünket vártuk, kislányt képzeltünk el, úgy éreztük, hogy nem is lehet más a pocakomban, mint egy kislány. Aztán a 20. heti ultrahangon egy termetes zacsit és kukit láttunk elsőre, ahogy a doki rátette a vizsgálófejet a hasamra. Hangosan felnevettünk. Utána hosszú percekig azt ismételgettem, hogy: 'Fiam lesz! Fiam lesz!'. Úgy éreztem, hogy rám bíztak egy óriási kincset annak a kis kukinak a képében. Nagyon büszke voltam, és nem szégyellem kimondani: szinte szerelmes vagyok a fiamba, és napról napra egyre jobban odavagyok érte. Most már két éves nagyfiú, elolvadok, amikor lehúz magához, hogy megsimogathassa az arcom, vagy amikor azt mondja: Anyuciiii! Annyi gyengédséget, melegséget, rajongást soha életedben nem kaptál, amennyit attól a kisfiútól fogsz, aki a hasadban fejlődik. De.megnyugtatlak: nekem sem jött azonnal ez az óriási szeretet. Kb. 3 hónapos lehetett, amikor hangosan kacagott az apjára. Én álltam a konyhában, könnyek gyűltek a szememben, azt éreztem, szerelembe estem. Nagyon csöpögős, ahogy írok, de valóban ilyen szirupos szeretet, amit egy anya a fia iránt érezhet.
2015. júl. 3. 06:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Átérzem az aggodalmaidat, ugyanígy voltam. Mióta tudod, hogy fiú lesz? Nekem kellett majd' 1 hónap, mire felfogtam, és megértettem, hogy nem lesz baj a kukis dolgokkal. Azóta alig várom, hogy egy újabb ember kérdezze meg, hogy mi lesz, és nagy vigyorral, büszkén rávághassam, hogy FIÚ. Védőnőddel jóban vagytok? Én tőle kaptam egy halom hasznos tanácsot, és nagyon megnyugtatott. Hidd el, a kisfiad is az életed értelme lesz! :)
2015. júl. 3. 07:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem má rvolt egy kislányom. Másodszorra is lányt akartam. Kiderült, hogy kisfiú. Első gondolatom az volt, hogy mi a fenét kezdek majd egy kisfiúval? De komolyan. Nem értettem a kisautókhoz, meg a fiús dolgokhoz, nekem lányom volt, lányt akartam. Csalódott voltam. De semmi gond, ez elmúlt, és baromira örülök, hogy kisfiú. Annyira bejött, hogy 3. Terhességre is fiút akartam , de 2 lányiker lett. Normális érzés, ne aggódj! Életem legjobb pasija!!!!
2015. júl. 3. 07:26
 7/9 anonim ***** válasza:
18%

Nézd, a pénisszel járó gondokat meg lehet előzni körülmetéléssel. Amerikában nem véletlen, hogy a népesség 80%-át születése után körülmetélik. Nem, nem vallási okból, hanem megelőzendő az ilyen problémákat.

Kisbabánál pont akkora beavatkozás, mint egy fülbevaló belövése. Egy-két mp a művelet, utána kap rá egy ragtapaszt, másnap ránéznek és ennyi volt.

Míg kamaszkorban vagy iskoláskorban már komolyabb műtét, ha akkor lesz rá szükség, akár részlegesen, akár teljes egészében.

2015. júl. 3. 07:40
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó, erről megoszlanak a vélemények, főleg itthon, Magyarországon. Én mondjuk inkább körülmetéléspárti vagyok, de tudom, hogy sokan nem azok. Ráadásul orvosi indok nélkül meg sem csinálják. Tudom, mert a fiamnál szerettem volna, de kábé hülyének néztek, hogy miért akarom, ha nincs semmi baja.
2015. júl. 3. 09:00
 9/9 anonim ***** válasza:
25%

" Nézd, a pénisszel járó gondokat meg

lehet előzni körülmetéléssel"

Barbár szokás. Hagy döntse el a gyerek ha felnőtt, hogy megcsonkitva akar-e élni.

2015. júl. 6. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!