Most vagyok 5 hetes+5 napos terhes. Elkezdjem a Főiskolát vagy kérjek halasztást?
Figyelt kérdés
A Főiskolán a 4. évemet kezdem + szakdolgozatot leadni.Az első félévet elkezdem, de a 2. félével nem tudom mit mit tegyek.2008. szept. 3. 08:09
1/6 anonim válasza:
Szerintem muszáj lesz. Mikor születik a babád? Mert egy újszülött picike mellett nem fogsz tudni bejárni, meg nagyon tanulni sem. Én esti suliba járok, amikor szültem, utána eltelt kb. három hónap, mire kialakult úgy a napirendünk, hogy rá tudtam bízni anyukámra, amíg én a suliban voltam. De otthon tanulni így is nagyon nehéz volt. Most 10 hónapos a fiam, és így sem könnyű mellette tanulni, de mostmár a bejárást meg tudom oldani, és kicsit kevésbé is vagyok fáradt.
2/6 anonim válasza:
Igen kezdd!
Két dolog miatt is: az egyik mert nem hinném, hogy fizikailag megterhelő lenne, és ha otthon vagy az kicsit uncsi is lehet..ahogy megterhelőnek érzed..abbahagyhatod..
Majd ráérsz még a 2. féléven gondolkodni..
a másik ok, ha jól tudom nappali tagozaton tanulók is több járandósságot kaphatnak, mint aki semmit sem csinál..de akkor biztosítva is maradsz!!
3/6 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem leírni hogy munka mellett tanulok levelező tagozaton.
2008. szept. 3. 08:35
4/6 anonim válasza:
Én ugyanígy voltam. Februárban (keresztféléven) kezdtem a fősulit levelezőn. K.b. akkor tudtam meg, hogy jön a trónörökös. Már megvan egy félévem és szeptemberben kezdem a második félévemet. Októberben szülök! Meglátom, hogyan tudom megoldani. Sajnos túl sok segítségem nem lesz. Az anyagokat megkapom és megpróbálok így majd levizsgázni. Amikor tudok bemegyek órára. Ha nem megy halasztok majd...de nem nagyon szeretnék. Akárhogy döntessz, sok sikert!!
5/6 anonim válasza:
Szerintem levelezőn meg lehet csinálni. A kisfiam június végén született, végigcsináltam az ötödik évet nappalin az egyetemen, csak államvizsgázni nem mentem el, hogy nehogy baj legyen. Csak nagyon tanulj előre, ha meg is akarod védeni a szakdolgozatot, és menni fog, hidd el!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2008. szept. 8. 09:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!