Kereshet a várandós szülőanya örökbefogadó családot születendő gyermekének?
Én a Bölcső Alapítvány segítségével fogadtam örökbe.
Mindenképp Budavári Zitát kellene felhívnia az érintettnek. A száma a honlapon van, állandóan be van kapcsolva a mobilja!
HA konkrét kérdésed van, akár priviben is írhatsz!
Akár te vagy, akár az ismerősöd semmi ok nincs arra, hogy szégyenkezzen az illető! Sőt!
Én két gyereket szültem, leemelem az a nő előtt a kalapomat, aki ezt végig tudja csinálni. Gondoljatok bele: 9 hónapig gondoskodik róla, szeretgeti, érzi és le tud mondani róla egy másik nő javára, mert tudja, hogy a másik jobban tud róla gondoskodni.
Én is sok jót hallottam a két említett alapítványról, bátran fordulhat hozzájuk a krízishelyzetben lévő anya.
Szerintem mikor egy anya végig tudja ezt csinálni, akkor mutatkozik meg benne az igazi anyai ösztön, hiszen a gyereke jövőjét tartja szem előtt.
Semmi kivetnivalót nem látok benne.
Szerintem igazán magába nézhet, aki őket lenézi.
Bölcsős örökbefogadó vagyok megint.
Míg élek hálás leszek annak a nőnek, aki a fiamat megszülte! Erre fogom nevelni a Manót is, hisz tudnia kell honnan jött.
Szerintem csak az ítélkezik, aki nem anya, vagy sosem került ilyen helyzetbe. Ja, és még valami. Én úgy tudom, hogy ma már főként nem a tizenévesek fordulnak segítségért pl. a Bölcső Alapítványhoz, hanem többgyermekes, akár jól szituált, de bajba került negyvenesek.
Még egyszer kérem, javaslom, vegye fel az érintett a kapcsolatot Budavári Zitával. Rengeteg dologban tud segíteni. Segíthet a terhesség alatt, illetve a szülés után a döntésben, illetve ha másként nem megy, az örökbe adásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!