Szüvellő. Nem megy ki a fejemből, hallottál már róla?
Mi a véleményed a névről? Adja ezt valaki egyáltalán? Vagy pl a Színest.
Kovács Színes
Kovács Szüvellő
Nem értem,kinek jó ez?
Ráadásul a Szüvellő az egy együttes meg egy egészségmegőrző cég,ha beírod a google-ba.
A Színesnek meg most nincs túl jó felhangja,ennyi erővel lehetne akár Szivárvány is.
Az értelmetlen neveket úgy kihúznám az engedélyezett nevek közül,hogy maradna maximum pár száz,de nem ez a pár ezer,semmire se jó név.
Ez az egyik olyan, amin a férjem kiakadt, pedig ő modern felfogású...
És hát, én sem hittem el, hogy anyakönyvezhető. Pedig az.
A másik körübelül 20-30 iszonyatosan ostoba név közül, amire azt hiszik a nők, hogy a gyermekük különleges lesz tőle...
A Szüvellő szerintem kegyetlenül ronda név, elnézést mindenkitől, akinek tetszik.
A Színesen csak azért nem vagyok fennakadva, mert ismerek ilyen nevű embert, felnőtt már, 40 körül lehet, és gyerekkorom óta ismerem, úgyhogy nekem teljesen megszokott a neve.
"Az értelmetlen neveket úgy kihúznám az engedélyezett nevek közül,hogy maradna maximum pár száz,de nem ez a pár ezer,semmire se jó név."
Mondjuk azt azért már ne te döntsd el légyszi, hogy melyik név mire jó, oké? Ami neked "értelmetlen", az másnak simán lehet a kedvence, és fordítva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!