11 hónapos babámnak van egy kis cicije. Normális ez?
Figyelt kérdés
Tudni kell, hogy kezdetektől tápszeres, 6 hónaposan vettem észre és nem igazán múlik... már mutattam dokinak, azt mondta anyai hormonok (nevelt baba)... kisebb mint eleinte, de még mindig érzem... Nem szoktam piszkálni, még az is rosszul esett(nekem) ahogy a doki vizsgálta. Szerettem volna vinni gyermekszakrendelőbe, de kell beutaló, a doki pedig nem tartja fontosnak.Szerinte el fog múlni. Legyek határozottabb és kérjem a beutalót?2015. jún. 29. 09:43
1/8 anonim válasza:
Tényleg előfordul ilyen a babáknál, az anyai hormonok miatt, amit az orvos is mond, bár ez inkább újszülöttekre jellemző, ilyenkorra már el szokott múlni.
2/8 anonim válasza:
Az én 6 hónaposomnak is van, eddig különösebben nem foglalkoztam a dologgal. Kellene?
3/8 anonim válasza:
Mindkét lányomnak volt. Elmúlik, ne aggódj!
4/8 anonim válasza:
A 2,5 éves lányomnak a kezdetektől van egy kis cicije.
Én is hatalmas mellű vagyok, szóval nem csodálkozom,h. neki már most látszódik :)))
Bár kérdező nem írtad, fiú, vagy lánybabáról van-e szó.
5/8 A kérdező kommentje:
Kislány... és sosem szopott, nem kapott anyatejet...
2015. jún. 29. 18:27
6/8 A kérdező kommentje:
Ja,... és nem a kövérségéről van szó... van benne egy kis csomó... mint amikor a kislányoknak elkezd nőni a cicije....
2015. jún. 29. 18:29
7/8 anonim válasza:
Akkor nézesd meg újra az orvossal, és kérd, hogy magyarázza meg, hogy miért van az ott, mert téged ez így nem nyugtat meg. Vagy válts gyerekorvost, keress olyat, aki ad beutalót szakrendelésre.
De azzal nem leszel előrébb, hogy kiemeled a kérdést, mert még ha lenne is a válaszolók között orvos, látatlanba akkor sem tudná megmondani, hogy ez normális-e, vagy sem.
8/8 A kérdező kommentje:
Ma voltunk szakrendelésen... mit ne mondjak jóformán meg sem vizsgálta a főorvos, -öltöztesse fel, egészséges... mára ugyanis jóformán vissza húzódott a baloldali, de Én még igy is érzem, a jobboldalinál meg, meg is van a kis csomó.. anyai hormon... majd elmúlik... szevasz...épp csak azt nem mondta hülye vagyok... De köszönöm a biztatást... remélem nem lesz gondunk!
2015. júl. 2. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!